Kocasinan Belediyesi, Kayseri’nin yeni cazibe merkezi olacak olan MOBİTEK Proje uygulama alanının da bulunduğu Oymaağaç Mahallesi’ne bin 700 metre uzunluğunda ve 20 metre genişliğinde yeni bir ulaşım aksı kazandırıyor.

Kocasinan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, alternatif yol yapım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. MOBİTEK Projesinin gerçekleşme sürecini yakından takip eden ve Orta Anadolu Kalkınma Birliği (ORAKAB)'ın da Başkanlığını yürüten Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kocasinan Belediyesi olarak MOBİTEK’İN çevre düzenlemesi ve yol çalışmalarını gerçekleştireceklerini belirtti. Kocasinan’ı geleceğe taşıyacak hizmetler ürettiklerini ifade eden Başkan Çolakbayrakdar, “Projelerimizle hem Kayseri’ye hem de ülke ekonomisine katkı sunmaya devam ediyoruz. Bunlardan biri olan MOBİTEK projesi ile mobilya üreticisi firmaların satış kabiliyetini artırmak, inovasyonu kurumsal hale getirmek, dış ticaret yoluyla firmaları yeni pazarlara açmak, özel tasarımlar ile farklı katma değerli ürünler üretilmesine öncülük etmek adına çalışmalarımız büyük önem taşımakta. MOBİTEK Projesi, yakın zamanda şehrin ticari kalitesini artıracak ve tüm Türkiye’de ses getirecek. Böylelikle bir dünya markası vizyonuna ulaşacağız. Kocasinan Belediyesi olarak projenin çevresi ve ulaşım ile ilgili yolları yapma noktasında yoğun gayret sarf ediyoruz. Yaptığımız yeni yol çalışmasının bitmesiyle şehrimize daha konforlu bir yol kazandırıp, şehrimize alternatif bir ulaşım sunacağız.” ifadelerini kullandı.

Başkan Çolakbayrakdar, sözlerini ‘Yaşamak ve Yaşatmak’ için, ‘Güçlü ve Büyük Türkiye’ için her alanda yatırımlarımızı ve projelerimizi artırarak çalışmaya devam edeceğiz.” diyerek noktaladı.

Editör: Haber Merkezi