Kocasinan Belediyesi, üniversiteye girecek adaylara doğru tercihte bulunabilmeleri için ücretsiz rehberlik ve danışmanlık hizmeti sunuyor. Hizmetten duydukları memnuniyeti dile getiren gençler, daha doğru tercih yaparak geleceklerine yön vermelerine katkı sağladığı için Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar’a teşekkür etti.

Kocasinan Akademi Erciyesevler Tesisi'ndeki tercih merkezine gelen öğrencilere, aldıkları puana, sıralamalarına ve istedikleri mesleklere göre uzmanlar tarafından profesyonel destek sunan Kocasinan Belediyesi, gençlerin daha doğru tercih yaparak, geleceklerine yön vermelerine katkı sağlıyor. Öğrencilere rehberlik ettiklerine dikkat çeken Başkan Çolakbayrakdar, “Kocasinan Belediyesi olarak bizler şehrimize yapılması gereken ne var ise her zaman en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Bu çerçevede Gençlik Merkezi aracılığıyla Kocasinan Akademi Erciyesevler Tesisimizde öğrencilerimize doğru tercih yapmaları konusunda ışık tutuyoruz. Eğitim alanında her zaman olduğu gibi tercih döneminde de gençlerimizin yanındayız. Tercihlerini yapacak olan gençlerimize hayatları boyunca iyiliklerle ve güzelliklerle dolu bir yaşam diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Kocasinan Akademi Gençlik Merkezi Rehber Öğretmeni Merve Okandan ise üniversite adaylarının aldıkları puanla hangi üniversitelere tercih yapma imkanı olduğu konusunda bilgilendirme yaptıklarını söyledi.

Üniversite adayları da tercih merkezi ile daha doğru tercih yaparak geleceklerine yön verdiklerini belirterek, ücretsiz olarak rehberlik desteği sağlayan Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar’a teşekkür etti.

Editör: Haber Merkezi