Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Erciyesevler Mahallesi’nde gerçekleştirilen Sokak Oyunları etkinliği sırasında tanıştığı 6 yaşındaki Mina Ottekin’i makamında misafir etti. Ziyarette koltuğunu minik Mina’ya teslim eden Başkan Çolakbayrakdar, “Çocuklarımıza iyi bir gelecek hazırlamak ve onların daha yeşil bir Kayseri’de büyümeleri için yoğun gayret içerisindeyiz.” dedi.

Erciyesevler Mahallesi ziyareti sırasında 6 yaşındaki minik Mina ile tanışan Başkan Çolakbayrakdar, Mina’nın isteğini geri çevirmeyerek, onu başkanlık makamında misafir etti. Büyüdüğünde doktor ve belediye başkanı olmak istediğini dile getiren Mina'nın hayallerini dinleyip, onunla yakından ilgilenen Başkan Çolakbayrakdar, “Bizim geleceğimiz olan minik yavrularımızın daha iyi imkanlarda yetişebilmeleri için yapılması gereken ne var ise elimizden geldiğince çalışıyoruz. Bütün gayretimiz, çocuklarımızın mutlu yarınları içindir. Bizler biliyoruz ki daha iyi koşullarda yetişen çocuklarımız, daha iyi yarınlara ulaşacaktır. Bu doğrultuda yavrularımıza daha yaşanabilir Kayseri bırakabilmek için ilçemizin her bölgesinde ağırlıklı olarak yeşil alanlardan oluşan parklar yapıyoruz. Ayrıca çocukların güvenle vakit geçirebilecekleri oyun alanlarının, yetişkinlerin huzur içerisinde oturabilecekleri parkların olduğu yeşil alanlar oluşturuyoruz. Özellikle Mina’nın da dile getirdiği gibi geri dönüşüm çalışmalarına büyük önem veriyoruz. Geleceğimizin teminatı yavrularımızın geri dönüşüm çalışmalarının kendileri için olduğunun farkındalar. Bu bilinçle geri dönüşüme atılması gereken ambalaj atıklarını çöpe atmamalıyız ve geri dönüşüm kutularına atmalıyız. Onlar, çöpe atılmayacak kadar kıymetli ürünler. Çünkü bu atıkları geri dönüşüme kazandırarak hem ekonomimize katkı sağlamış hem de ağaçların kesilmesini önlemiş oluyoruz. Bu vesile ile küçük yavrularımıza ve vatandaşlarımıza geri dönüşüme olan katkılarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Bütün gayretimiz; Güçlü Türkiye’nin yarınları ve aydınlık geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın daha iyi bir Kocasinan ve daha güzel bir Kayseri’de yaşamaları içindir.” ifadelerini kullandı.

Başkan Çolakbayrakdar, Kocasinan’ın yeşil alanları ve parklarıyla her geçen gün daha da güzelleştiğini sözlerine ekledi.

Ziyarette, Başkan Çolakbayrakdar’ın samimiyetiyle keyifli vakit geçiren minik Mina ise memnuniyetini dile getirdi.

Editör: Haber Merkezi