Dünya genelinde hızla yayılan ve ülkemizde görülmeye başlanan Koronavirüs salgını sebebiyle alınan tedbirler artarak sürüyor. AK Parti Kocasinan İlçe Başkanlığı’da aldığı tedbirler kapsamında toplantılarını Telekonferans yöntemi ile yapmaya başladı. Konu ile ilgili bilgiler veren AK Parti Kocasinan İlçe Başkanı Hüseyin Okandan, ‘’Sayın Cumhurbaşkanımız, Sağlık Bakanımız ve yetkililer mümkün mertebe evlerimizden dışarı çıkmamamız gerektiğini vurguluyor.Malum dünya üzerinde hızla yayılan Koronavirüs salgını sebebiyle şahsım ve Kocasinan teşkilatı olarak uyarıları dikkate alıyoruz.’’ Dedi.

Yetkili kurumların yaptığı çağrıların dikkate alındığını dile getiren Başkan Okandan, çalışmalarında devam ettiğini ifade etti. Başkan Okandan, ‘’Virüs salgını sebebiyletedbirlerimizi alırken işlerimizi aksatmadan çalışmalarımızı da sürdürmemiz gerekiyor. Toplantılarımızı yapmamız gerekiyor. Bizlerde çözümü teknolojinin imkânlarını kullanmakta bulduk. Telekonferans yöntemi ile toplantılarımızı devam ettiriyoruz.’’ ifadelerine yer verdi.

‘’Yaşlılar Başımızın Tacı’’

Koronavirüs’ün en çok yaşlıları tehdit ettiğini vurgulayan Başkan Okandan, sözlerini şöyle sürdürdü; ‘’ Yaşlılar bizim için çok önemli. Bizlerin dua kaynağı. Onlara ne yapsak azdır. Yaşlılar bizim başımızın tacıdır. Fakat bu süreçte virüsten en asgari düzeyde etkilenme açısından 65 yaş ve üstü ile kronik hastalığı bulunan hemşerilerimizin sokağa çıkmamalarını rica ediyoruz.İhtiyaçları noktasında kamu kurumları adeta seferber oldu.Bizde AK Parti Kocasinan İlçe Başkanlığı olarak elimizden ne geliyorsa yaşlılarımızın ihtiyaçlarına cevap vermeye çalışacağız.’’ Dedi. Başkan Okandan, ‘’Koronavirüs’ün bir an evvel dünya üzerindeki etkilerinin son bulmasını temenni ediyoruz.’’ diyerek sözlerini sonlandırdı.

Editör: Haber Merkezi