KAYSERİ Ticaret Odası (KTO) Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, iş dünyasının huzur ve istikrar istediğini belirterek, ''Teröristlere karşı yürütülen mücadele bir tek terörist kalıncaya dek sürmelidir'' dedi.

Yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Kayseri Ticaret Odasının faliyetleri hakkında bilgi veren Başkan Mahmut Hiçyılmaz, odayı yakışır bir hizmet binasının yapımı için cuma günü düzenlenecek temel atma törenine Türkiye Odalar Borsalar Başkanı (TOBB) Rifat Hisarcıklıoğlu'nun da katılacağını söyledi.

Hiçyılmaz, ''7 Haziran seçimleri sonrası siyasi istikrarin koalisyonla sürmesi yönünde halkın tercihi çıktı. Seçimden çıkan tablo, koalisyon dedi. Ak Parti'nin en kısa sürede CHP veya MHP ile koalisyon kurmasını bekliyoruz. Zira, istihdam ve ihracat açısından güçlü bir hükümete gerek var. Bu gerçekleşmeyecek olursa, elbette erken seçime gidilerek, gerçek gündeme dönülmelidir. Teröristler son günlerde siyasi boşluktan yararlanıp, ülkeyi karıştırıp, çirkinleştiler. İş dünyası olarak siyasi istikrar, huzur ve güveni ön planda tutarız. Zira, ticaret böylesi ortamda yapılır. Törer olaylarının bir an önce bitmesini arzuluyor,operasyonlar bir tek terörist kalıncaya kalıncaya dek sürmelidir. Operasyonlar huzur ortamı sağlanıncaya kadar devam etmelidir'' dedi.

Editör: Haber Merkezi