Kayseri Ticaret Odası Yönetim ve Meclis Başkanlık Divanı Üyelerinden oluşan heyet,  Ekonomi Bakanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Mustafa Elitaş'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette konuşan KTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, Ekonomi Bakanlığı görevine hemşerileri Mustafa Elitaş’ın getirilmesinden dolayı büyük mutluluk duyduklarını belirtirken, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevini üstlenen Özhaseki’nin Kayseri için büyük bir kıvanç kaynağı olduğunu öne sürdü.
Kayseri Ticaret Odası Yönetim ve Meclis Başkanlık Divanı Üyelerinden oluşan heyet,  Ekonomi Bakanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Mustafa Elitaş'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ankara’da gerçekleştirilen ziyarete; Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, Meclis Başkanı Mehmet Filiz, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Celal Hasnalçacı, Yönetim Kurulu Üyeleri; Bahri Coşkun, Serkan Topsakal, Hüseyin Cindoruk ve İsmail Tuna ile Meclis Başkan Yardımcıları Mustafa Ay ve Halit Suvar ile Katip Üye Selda Duruöz katıldı.
"BÜYÜK MUTLULUK DUYDUK"
               Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş’a gerçekleştirdikleri ziyarete ilişkin değerlendirmede bulunan KTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, Ekonomi Bakanlığı görevine hemşerileri Mustafa Elitaş’ın getirilmesinden dolayı büyük mutluluk duyduklarını belirtti. Başkan Hiçyılmaz, ziyaret sırasında ekonomik gelişmelerin gündeme geldiğini ve iş dünyasının beklentilerinin konuşulduğunu ifade ederek, Bakan Elitaş’ınsöylemleri ile kendilerine güven aşıladığını vurguladı.

"kapıMIZ  tüm kuruluşlara her zaman açık"
Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş’ın, 2023 yılına doğru giden yolda iş dünyasının görüş, öneri ve eleştirilerini dinleyeceklerini ve kapılarının tüm kuruluşlara her zaman açık olduğunu kaydettiği ziyaretin sonunda; Kayseri Ticaret Odası Heyeti tarafından Bakan Elitaş’a plaket takdimi edildi ve günün anısına fotoğraf çektirildi.
ÖZHASEKİ KAYSERİ İÇİN BÜYÜK BİR KIVANÇ KAYNAĞI İMİŞ!
KTO Heyeti, Ekonomi Bakanlığında gerçekleşen ziyaretin ardından, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki’ye de bir ziyaret gerçekleştirdi.

KTO Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevini üstlenen Özhaseki’nin Kayseri için büyük bir kıvanç kaynağı olduğunu öne sürdü. KTO Heyeti ile Özhaseki görüşmesinde, Rusya ile yaşanan kriz ve gelişmeler, ekonomik durum ve yerel yönetimlerle iş dünyası arasındaki ilişkiler gündeme geldi.
HABER: ALİ TÜRKASLAN
Editör: Haber Merkezi