Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyeleri, Kayseri Organize Sanayi Bölgesi’nin (KOSB) 13’üncü olağan genel kurulunda, Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine seçilen Tahir Nursaçan ve Yönetim Kurulu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette; Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, Başkan Yardımcısı Celal Hasnalçacı, Yönetim Kurulu Üyeleri Bahri Coşkun, Serkan Topsakal, Uğur Payza, İsmail Tuna ve Hüseyin Cindoruk yer aldı.

Hiçyılmaz, yeni seçilen KOSB Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan ve yönetim kurulunun başarılı çalışmalara imza atacaklarına inandıklarını belirtti.

Kayseri Ticaret Odası ile Kayseri Organize Sanayi Bölgesi arasında uyumlu bir çalışma yürütüldüğünü ve bu uyumun yeni dönemde de devam edeceğini belirten Hiçyılmaz, Nursaçan ve yeni yönetim kurulunun Kayseri sanayicisine ve ülkeye hayırlı olması temennisinde bulundu. 
Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan ise Hiçyılmaz ve Yönetim Kurulu üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. 

Editör: Haber Merkezi