Kayseri Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Özkan Kayacan’ın, seçim sonrası sosyal medyada yaptığı hakaret içeren paylaşımlar şaşırttı.

Seçim sonuçlarının açıklanması ile birlikte sosyal paylaşım sitesi Facebook üzerinden düşüncelerini paylaşan İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Özkan Kayacan, "Görelim mevlam neyler Hak şerleri hayr eyler. Zoruma giden Tapınaçılar, siyonistler yerli isbirlikciler i.....r...vb. tamamı sevindi. Tüm mazlumlar üzüldü" ifadelerini kullandı. 78 takipçisi bu mesajı beğenirken, bazı takipçileri ise Kayacan’a, "Müdürüm bu söylemi size yakıştıramadım" yorumu yaptı.

'ÇOK MU DERTLERİNE GİTMİŞ'


Özkan Kayacan, tepki toplayan bu yorumu ile ilgili olarak yaptığı kısa açıklamada ise şöyle dedi:

"Seçmenle alakalı bir şey değil. Kullandığımız tabir Türkiye kaynaklı olmayan, dışarıdaki vatandaşa. Herkes her şeyi paylaşmış, bizim paylaşmamız çok mu dertlerine gitmiş."

Özcan Kayacan, Batman ve Tokat İl Tarım Müdürlükleri'nde Ziraat Teknisyeni, Sivas ve Antalya İl Tarım ile Antalya Zirai Karantina Müdürlükleri'nde Ziraat Mühendisi, Sivas İTarım Müdürlüğü'nde İl Müdürü, Kayseri İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği'nde Çevre Tarım ve Hayvancılık Daire Başkanı olarak görev yaptı. 2012 yılında Kayseri Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü olarak atandı.


Editör: Haber Merkezi