Kocasinan Akademi de heyecanla beklenen yeni eğitim dönemi kursları başladı. Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kocasinan Akademi ile eğitimden sanata, spordan kültüre hayatın her alanında vatandaşlara daha iyi ve daha kaliteli hizmet verdiklerini söyledi.

“Hedeflediğimiz vizyon projelerimizle milletimizin refah seviyesini ve huzurunu daha da artırıyoruz” diyen Başkan Çolakbayrakdar, Kayserililere daha iyi hizmet sunabilmek için yoğun gayret sarf ettiklerini belirtti. Sosyal hizmetlere büyük önem verdiklerini ifade eden Başkan Çolakbayrakdar, “Hemşehrilerimiz için sosyal, kültürel ve mesleki açıdan daha donanımlı bireyler olmaları için farklı branşlarda kurslar açıyoruz. Yeni eğitim döneminde de birçokbranşta kurslarımız başlarken, bazı kurslarımıza da kayıtlarımız devam etmektedir. Vatandaşlarımızın isteği doğrultusunda Kocasinan Akademi çatısı altında tesislerimizde açtığımız kurslar sayesinde kursiyerler hem eğlenerek öğreniyor hem de sosyalleşerek keyifli zaman geçiriyorlar. Ayrıca hanım kardeşlerimizin daha donanımlı bireyler olabilmeleri için farklı branşlarda meslek kursları açıyoruz. Bu kurslara hanım kardeşlerimiz yoğun ilgi gösteriyor. Kadın kursiyerlerimiz öğrendikleriyle, aile bütçesine, ülkemize ve Kayseri ekonomisine katkıda bulunmuş oluyorlar. Kocasinan Belediyesi olarak bizler, bu yönde hizmet vermekten de mutluluk duyuyoruz.” ifadelerini kullandı.

Başkan Çolakbayrakdar, Kocasinan Akademi çatısı altında; kadınından erkeğine, gencinden yaşlısına her kesime hitap eden tesislerin sayısını artırmaya devam edeceklerini belirterek sözlerini noktaladı.

Editör: Haber Merkezi