Kayseri Lokantacılar ve Pastacılar Odası’nın Sahabiye Mahallesinde yeni hizmet binası açılış töreni gerçekleştirildi. Gerçekleşen törene, CHP Milletvekili Çetin Arık, İYİ Parti Milletvekili Dursun Ataş, İl Kültür ve Turizm Müdürü Şükrü Dursun, Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mustafa Alan, üyeler ve davetliler katıldı.

Açılışta konuşan Kayseri Pastacılar ve Lokantacılar Esnaf Odası Altan Aydemir, “Odamız 1979 yılında dernek olarak kurulmuş daha sonraları oda unvanı almıştır. Eski yerimiz 30 metrekarelik alandan şimdi 240 metrekareye geçtik. Bağış yapan yardımcı olan herkese teşekkürlerimi iletiyorum” dedi.

Açılış törenine katılan Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mustafa Alan da, “Özellikle Kayserimizde 40 bin esnafımız var. Eş ve çocuklarımızla birlikte 150 bin kişiyiz. Sabah kalktığımızda yediğimiz ekmeği fırıncımız üretiyor. Okula gitmek için servise biniyor, servisçi götürüyor. Her şeyde esnaflar var. Kayseri’de odalarımızın 37’si yapıldı. Geri kalan seçimler yapılacak. Buradan Altan Bey’i kutluyor hayırlı olsun diliyorum” ifadelerini kullandı.

Açılışta bağışta bulunan esnaflara plaket takdim edildi.

Editör: Haber Merkezi