Saadet Partisi Melikgazi Belediye Başkan Adayı Sinan Aktaş, “Önümüzdeki yerel seçimde kararsızların ve iktidara tepkisini gösterenlerin etkisini herkes görecek” dedi.

Saadet Partisi Melikgazi Belediye Başkan adayı Sinan Aktaş, seçim çalışmaları kapsamında Cumhuriyet Mahallesi, Atatürk Bulvarı, Millet Caddesi ve Sivas Caddesi üzerinde bulunan esnafları ziyaret etti. Esnaflarla bir süre sohbet eden Başkan adayı Aktaş, “Seçime çok kısa bir zaman kaldı. Bazıları projeden çok ülkenin bekası konusunu gündeme taşımaya çaba sarf etti. Baktılar ki oradan bir şey çıkaramayacaklar ittifak yalanına sarılarak, Saadet Partisine saldırmaya başladılar. Vatandaşımız bilsin ki tüm Türkiye genelinde olduğu gibi Kayserimizde de tek başına seçime giriyoruz. Onların olmadığı tüm seçim bölgelerinde biz varız. Şimdi bıraksınlar da hizmet konusunda neler yapacağız onu konuşalım. Vatandaşımıza yapacağımız hizmeti anlatalım. İttifak içinde olanlar önümüzdeki yerel seçimlerde kararsızların ve iktidara tepkisini gösterenlerin etkisini sandıkta görecek” diye konuştu.

Esnafın sıkıntı içinde olduğunu dile getiren Başkan adayı Aktaş, “Çarşı merkezimizde ciddi anlamda boş dükkân var. Geçmişte Kazancılar çarşımızda hava parası vererek bulamadığımız dükkânlar şuan boş ve kiraya tutan yok. Çarşı merkezinin temizlik noktasında dahi sıkıntısı var. Bunları çözmemiz gerek. Öyle altı boş “Mega Proje” değil, yapılabilir proje konuşalım. Bizim hazırladığımız “İpek Yolu Çarşısı” projemizin altı dolu ve uygulaması hızlı olacak. Esnafımızı ekonomik anlamda rahatlatacak bu projelerimiz hazır. Çok büyük bütçeler istemeyen bu proje ile hem esnafımız hem de Kayseri kazanacak. Kayseri Kalesi’nin dış surlarının bulunduğu alanda oluşturacağımız “İpek Yolu Çarşısı” dükkan cepheleri ve tabelalarıyla AVM tarzında bir hava oluştururken, alışverişe gelen ailelerin çocukları için çocuk bakım merkezleri, çarşı içinde yürüyüş sıkıntısı yaşanmaması için özel yatay yürüyen merdiven, mini ring araçlarıyla hayatı kolaylaştıracak bir cazibe merkezi olacak” dedi.

Editör: Haber Merkezi