MELİKGAZİ Belediyesi tarafından yeni eğitim ve öğretim yılı öncesinde, ilçede bulunan 201 okulda, genel temizlik ve ilaçlama yapıldı.


Eğitimin birçok alanında, yüksek kalitede hizmet verdiklerini belirten Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, "Belediyemiz ve Milli Eğitimimiz El Ele' projesi anlayışı içerisinde, 201 okulumuzun Park ve Bahçeler ile Temizlik İşleri Müdürlüğümüzün ortaklığında, genel temizlik çalışmasını yapıyoruz. Okullarımız eğitim öğretime başladığında, tertemiz olacak. Çocuklarımız temiz ve nezih bir ortamda yeni döneme başlayacaklar. Temizlik çalışmasının yanı sıra, aynı zamanda ilaçlama çalışması yapmak suretiyle de, okullarımızın sağlıklı bir şekilde eğitim dönemine başlamasını sağlamış olacağız. Ülkemizi, geleceğimiz olan yavrularımızı seviyoruz, eğitim standardının yükselmesini önemsiyoruz. Bunların yanında, okullarımızın fiziki ortamlarının güzelleşmesini her zaman ön planda tutuyoruz. Bu çalışmaları yaparken emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.


Eğitim konusunda yapılacak olan çalışmalara destek vermeye devam edeceklerini ifade eden Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz Çandıroğlu ise, şunları söyledi: "Başkanımıza ve ekibine eğim camiası adına teşekkür ediyorum. Bu yaptığımız çalışmalara ek olarak, en son yaptığımız çalışmalardan birisi de öğrencilerimizin üniversiteye hazırlık kurslarıyla alakalı Melikgazi Belediyemizin tesislerinde 3 bin kişilik kontenjan hazırladık. Belediyemiz ile bu kurslar için birlikte el ele vereceğiz ve gençlerimizi ücretsiz olarak LYS ve YGS sınavlarına hazırlayacağız" dedi.


Mimarsinan Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'nde yapılan temizlik çalışmasını Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz Çandıroğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tuncay Demir, milli eğitim ve belediye yetkilileri yerinde inceledi.




Editör: Haber Merkezi