2022 yılında gerçekleştirdiği çeşitli kamuoyu araştırmalarında saptanan belediye başkanlarının başarı oranları baz alınarak yılın en başarılı belediye başkanları tespit edildi. Yapılan araştırmada belediye başkanlarının performansları, hizmetleri ve icraatları temel alınmış olup yapılan değerlendirmelerde ilk 20 sırada yer alan ilçe belediyelerinin 10‘u AK Parti, 9‘u CHP ve 1’i MHP’li belediyeler olarak tespit edildi.

Yerel yönetimlerde başarı araştırmasında Ankara Çankaya Belediyesi % 73.4. ile 1. olurken Kayseri Melikgazi Belediyesi % 45.2 ile 20. sırada yer aldı.

Melikgazi Belediyesi’nin ilçeler bölümünde, Kayseri’de birinci ilçe, Türkiye’de ise 20’nci sıra da yer aldığını ifade eden Başkan Dr. Mustafa Palancıoğlu, “İstanbul Büyükşehir ve ilçeleri hariç değerlendirmeye alınan 480 ilçe belediye arasında yapılan başarı değerlendirmesinde Melikgazi Belediyesi olarak 2022 yılının En Başarılı 20. Belediyesi seçildik. Bu başarı hepimizin başarısıdır. Hizmet sevdalısı güler yüzlü Melikgazi Belediyemizin ekibine, hizmet etmekle onur duyduğum tüm hemşerilerimize teşekkür ediyorum." dedi.

Editör: Haber Merkezi