Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Melikgazi Belediye Başkan adayı Dr. Sema Karaoğlu, partililerle bir araya gelerek seçim startını verdi. Gece gündüz çalışacaklarını belirten Karaoğlu, ‘’Yenilenmiş kadromuzla ayrım gözetmeksizin çalışarak CHP’nin Melikgazi’de yükselmesini sağlayacağız’’ dedi.

CHP Melikgazi Belediye Başkan adayı Dr. Sema Karaoğlu, Kayseri İl Kültür Müdürlüğü Konferans Salonu’nda düzenlenen toplantıda partililerle buluştu. Toplantıya CHP Kayseri Milletvekili Dr. Çetin Arık, İl Başkanı Ümit Özer, İl Yöneticileri, İlçe başkanları ve yöneticileri ile çok sayıda partili katıldı. Melikgazi İlçe Belediye Başkanlığına aday olduğunun kesinleşmesinin ardından seçim çalışmalarına başladığını belirten Dr. Sema Karaoğlu, ‘’Bize verilen görevi en iyi şekilde yerine getirmek için çalışacağız. Hiç kimsenin bu konuda şüphesi olmasın. Melikgazi’de insanlar artık CHP'nin Melikgazi Belediyesi'ni almasını istiyor. Yenilenmiş kadrosuyla, ayrım gözetmeksizin gece gündüz çalışarak CHP'nin Melikgazi’de yükselişini göreceğiz. Küçük hesap yapmayan ve kendi çıkarları için çalışan CHP'li istemiyoruz. Şunu belirteyim ki hiçbir zaman siyaset geçim aracım olmadı ve olmayacaktır’’ diye konuştu.

Yerel yönetim anlayışıyla ilgili bilgi veren Dr. Sema Karaoğlu, konuşmasını şu şekilde sürdürdü:

"Yerel yönetimler sadece pencereden bakmazlar, vatandaşlarımızın gereksinimleri olan çağdaş dünya normlarını yakalayan ve yeni nesillere uyarlayan belediyecilik hizmetleri sunabilmelidirler. Artık günümüz belediyeciliği dünya çapında projeler üretmeli, yani Cumhuriyet Halk Partili anlayışın gereğini yapmalıyız. Biz bunu yapacağız. Amacımız ülkemizi ve şehrimizi iyi okuyup, güzel ve çağdaş hizmetler sunacağız. Ben bir Atatürk kızıyım, cumhuriyetimizin kazanımlarını yeniden kurmak için aday oldum. Bu şehri ranta ve betona çevirenlerden kurtarmak ve yaşanabilir kılmak için aday oldum.Ben partimle bir bütünüm. Sayın genel başkanımızla bir bütünüz. Melikgazi’de insanlar artık CHP'nin Melikgazi Belediyesi'ni almasını istiyor. Yenilenmiş kadrosuyla, ayrım gözetmeksizin gece gündüz çalışarak CHP'nin Melikgazi’de yükselişini göreceğiz. Küçük hesap yapmayan ve kendi çıkarları için çalışan CHP'li istemiyoruz. Şunu belirteyim ki hiçbir zaman siyaset geçim aracım olmadı ve olmayacaktır."

Partililerin sorularına da tek tek yanıt veren Dr. Sema Karaoğlu, samimiyeti ve açık sözlülüğüyle de taktir topladı.

Haber - Selahattin KARAKOÇ

Editör: Haber Merkezi