Melikgazi Belediyesi ilçenin üç ayrı noktasını konser, etkinlik ve gösteri alanı olarak düzenleyecek.

Melikgazi’ye konser, gösteri, etkinlikler için yeni mekanlar sunacaklarını belirten Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, “ilçenin üç ayrı noktasını konser, etkinlik ve gösteri alanı yapıyoruz. Vatandaşlarımızın kolay ulaşımını sağlamak için bu etkinlik alanlarını merkezi yerler olarak belirledik. Melikgazili hemşehrilerimiz etkinliklere katılmak için zorluk çekmeden kolayca alana gelebilecekler. Biri klasik araç festivalimizi yaptığımız Mustafa Şimşek Bulvarı üzeri, biri Altınoluk Mahallesi Nasrullah Cami yanındaki alan diğer alanı da belirlemek üzereyiz.” dedi.

Konuyla bağlantılı olarak kendini heyecanlandıran projeleri arasında “Kubbe Gösteri ve Etkinlik Merkezi”nin olduğunu hatırlatan Başkan Dr. Palancıoğlu projenin Melikgazi’ye çok yakışacağını söyledi.

Kayseri’nin sosyal ve kültürel faaliyetler yönünden zengin bir şehir olduğunu ve mekan ihtiyacını gidereceklerini söyleyen Başkan Dr. Mustafa Palancıoğlu, “Projelerim arasında olan Kubbe Gösteri Merkezi birçok etkinliği bünyesinde ağırlayacak. 700 kişilik çok amaçlı gösteri salonu, fuaye alanı, prova odası, sergi salonları, toplantı odaları ve kafeteryanın yer alacağı Kubbe Gösteri ve Etkinlik Merkezi konserlere, sergilere, tiyatro oyunlarına ev sahipliği yapacak. Kubbe formunda tasarlanacak yapı Kayseri'nin simgelerinden olacak ve vatandaşların sanatsal etkinliklerde bir araya gelmesini sağlayacak.” diye açıkladı.

Editör: Haber Merkezi