Kayseri'de 4 yıldır Memur sen'e bağlı Genç Memur Sen tarafından Kitap okuma projesi düzenlenmektedir. Her yıl 4 kitap belirlenerek Kayseri genelinde ki Tüm liselerin Katılımına açık Yapılan Kitap okuma projesine Bu yıl 49 liseden 779 öğrenci katıldı. Kitaplar arasında iIber ortaylı'nın Bir ömür nasıl yaşanır? Mehmet Emin yıldırım'ın Alemlere rahmet Hazreti Muhammed Sadettin ökten in içimde avm var Kitaplarının da bulunduğu Kitaplar okutuldu.

Ödül törenine Dereceye giren Öğrenciler Danışman öğretmenler Okul yöneticileri Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet çolakbayraktar Kayseri il Milli Eğitim Müdürü Ayhan teltik Melikgazi Kocasinan sarıoğlan Develi Yeşilhisar Özvatan ilçe Milli Eğitim müdürleri Şube müdürleri Memur sen'e bağlı sendikaların şube başkanları Eğitim Bir sen Şube yönetimi ve ilçe temsilcileri Katıldı.

Programda konuşma yapan Eğitim bir sen Kayseri 1 no'lu Şube Başkanı ve Memur Sen Kayseri il temsilcisi Aydın kalkan Okumanın zor bir eylem olduğunu Öğrencilerin Ve genç memur sen'in Bu zor eylemi Gerçekleştirmek için Yollara düştüğünü söyledi Aydın kalkan Gelecek yıllarda da Kitap okuma projesi nin devam edeceğini Öğrencilerimizin Medeniyet Temellerinin Kültürümüzü ve medeniyetimizi anlatan güzel eserlerle Sağlamlaştırır alacağını söyledi. Aydın kalkan Okumak soylu bir eylemdir. Okumadığın gün karanlıktasın idealinden hareketle Gençlerimizin bir çok Uyaranın ve çeldirici nin olduğu bir ortamda Kaybolmayan değer olan kitapla buluşturmanın Çok önemli bir iş olduğunu söyledi Ödül töreni Dereceye giren öğrencilere Ödülleri'nin Verilmesi Ve davetlilere Yemek ikramıyla Sona erdi.

Editör: Haber Merkezi