Cumhuriyet Halk Partisi'nin Hacılar İlçesi Eski Belediye Başkan Adayı Mustafa Çakıcı, Kayseri Büyükşehir Belediyesi Eski Başkanı ve Adalet ve Kalkınma Partisi'nin Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki hakkında çok çarpıcı iddia ortaya attı. Sosyal paylaşım platformu Facebook'daki kişisel hesabından,  Kayseri Yerel Haber de Özhaseki'yle alakalı yayınlanan "Terör taşeronluğunu lanetliyoruz" başlıklı habere grup hesabı üzerinden yorum gönderen Çakıcı, "KARAKEBAB OLDU ,HESEKİ, GÖTÜRÜCÜLER, YERLİSİMİSİN,KAYSERİNİN, KALENİN İÇİNDENMİ? DIŞINDANMI ???? MEZHEP İN BELLİ , ARMENİAN." şeklinde ifadeler kullandı.
               Kayseri Büyükşehir Belediyesi Eski Başkanı ve Adalet ve Kalkınma Partisi'nin Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki'nin, daha önce Karakebap olan soyadlarını 7 Eylül 1974 tarihinde Kayseri 3. Asliye Hukuk Mahkemesi kararıyla değiştirdiğini 23 Nisan 2015 Perşembe günü Kayseri Yerel Haber okurlarına duyurmuştuk.

(HABER LİNK: http://www.kayseriyerelhaber.com/ozel-dosya/ozhasekinin-eski-soyadi-karakebap-imis-h14972.html )
ÖZHASEKİ, HİÇ KONUŞMADI
O günden bu güne Kayseri Büyükşehir Belediyesi Eski Başkanı ve Adalet ve Kalkınma Partisi'nin Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki'den konuya ilişkin herhangi bir açıklama gelmemiş, ulusal basında da geniş yer bulan bu haber hakkında hiç değerlendirmede bulunmamıştı.
ÇAKICI'DAN ÖZHASEKİ HAKKINDA ÇARPICI İDDİA
Aradan geçen 4 aylık zaman dilimi zarfında Özhaseki'nin söz konusu gelişmeler karşısında suskunluğu akıllarda soru işaretleri bırakırken, Cumhuriyet Halk Partisi'nin Hacılar İlçesi Eski Belediye Başkan Adayı Mustafa Çakıcı, Kayseri Büyükşehir Belediyesi Eski Başkanı ve Adalet ve Kalkınma Partisi'nin Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki hakkında çok çarpıcı iddia ortaya attı.

"MEZHEP İN BELLİ , ARMENİAN."
Sosyal paylaşım platformu Facebook'daki kişisel hesabından,  Kayseri Yerel Haber de Özhaseki'yle alakalı yayınlanan "Terör taşeronluğunu lanetliyoruz" başlıklı habere grup hesabı üzerinden yorum gönderen Çakıcı, aynen şu ifadeleri kullandı:
               "KARAKEBAB OLDU ,HESEKİ, GÖTÜRÜCÜLER, YERLİSİMİSİN,KAYSERİNİN, KALENİN İÇİNDENMİ? DIŞINDANMI ???? MEZHEP İN BELLİ , ARMENİAN."
ÇAKICI, İNGİLİZCE KARAKTER KULLANDI


Diğer yandan Çakıcı'nın söz konusu paylaşımındaki "Götürücüler" ibaresi öne çıkarken, hemen arkasından "MEZHEP İN BELLİ , ARMENİAN" ifadelerine yer verirken İngilizce karakter kullanması dikkat çekti. Zira, İngilizce "Armenian" sözcüğünün Türkçe karşılığı "Ermeni" anlamına geliyor...




HABER:ALİ TÜRKASLAN
 
Editör: Haber Merkezi