MHP Kayseri İl Başkanı Serkan Tok ve Yönetim Kurulu Üyeleri, KİG Üyesi kayseriyerelhaber.com Genel Yayın Yönetmeni ve KİG Dönem Sözcüsü Ali Türkaslan, kayseritelgraf.com Genel Yayın Yönetmeni Oktay Ensari, kayseritempo.org Genel Yayın Yönetmeni Yüksel Yıkılmaz, somuthaber.com Genel Yayın Yönetmeni Tolga Yılmaz, kayserinethaber.com Genel Yayın Yönetmeni Rıfat Kural, kayserinews.com Genel Yayın Yönetmeni Ali Burhan, ertehaber.com Genel Yayın Yönetmeni Erdinç Teğmen, haberkolay.net Genel Yayın Yönetmeni Yavuz yıkılmaz, habererciyes.com Genel Yayın Yönetmeni Halil İbrahim Karadavut ve kayseriekspreshaber.com Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Şan ile akşam yemeğinde bir araya geldi.

20 Eylül tarihinde yapılan MHP Kayseri İl Kongresinde yeniden Başkanlığa seçilen Serkan Tok, seçildiği günün ardından kentin geleceğinin tartışılması adına başlattıkları ortak akıl toplantılarının gazetecilerden başlatıldığını, Sivil toplum Örgütleri ve mahalle muhtarları ile devam edeceğini söyledi.

Anlık Haberin Etkisinin Farkındayız

Giderek dijitalleşen ve teknolojinin hakim olduğu dünyada baskıya dayalı mecmuaların tarihe karışacağına dikkat çeken Tok, “Basılı gazetelerimizin bir gün tarih olacağı hepimiz için kaçınılmaz. Ancak gazeteler yaşadığı sürece desteğimizi sunmak bizlerin boynunun borcu. Zira giderek hakimiyetini güçlendiren dijitalleşme karşısında da önlemlerimizi almak gerektiğini biliyoruz. Sizler bunu çok önceden gördünüz ve bu yolda çok başarılı işler ortaya koyuyorsunuz. Emeğiniz yadsınamaz. Bizler anlık haberin ne kadar etkili ve yararlı olduğunu görüyoruz. Bu anlamda yolunuz açık olsun” şeklinde konuştu.

KİG Üyesi kayseriyerelhaber.com Genel Yayın Yönetmeni ve KİG Dönem Sözcüsü Ali Türkaslan ise, platformun çalışmaları hakkında Başkan Serkan Tok’a bilgiler verdi.

Editör: Haber Merkezi