Siyasi partiler seçimlere 30 gün kala açıkladığı seçim bildirgeleri ile çalışmalarına aralıksız olarak devam ederken, MHP Kayseri’de çalmadık kapı bırakmıyor.
MHP Kayseri İl Başkanı Baki Ersoy’un öncülüğünde Kayseri milletvekili adayları Prof.Dr.Yusuf Halaçoğlu, Hasan Ali Kilci, Süleyman Korkmaz,Kamil Karamete,Mehmet Özmen,Mehmet Göçmen,Ercan Avcı,Salih Güdelek, Ezgi Tipi ve partililer Dadaloğlu Derneği'ni ziyaret etti. Ziyaretleri sırasında seçim çalışmalarından bahseden MHP'liler 1 Kasım seçimlerinde destek istedi.

Ziyarette konuşan MHP Milletvekili adayı Prof.Dr.Yusuf Halaçoğlu,
'Ülkenin geleceğine oy ver" sloganı ile başlaştıkları seçim çalışmaları ile halktan büyük bir destek aldıklarını ifade ederek "İnşallah 2 Kasım sabah Türkiye özlediği, hasret duyduğu günlere MHP iktidarı ile uyanacak. Gittiğimiz her yerde çok iyi karşılanıyoruz. Halkımızın desteklerini alıyoruz. Buda bizi mutlu ediyor" ifadelerini kullandı.

MHP’lilerin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Dadaloğlu Dernek Başkanı Bekir Arık ise,MHP’li milletvekili adaylarına seçim çalışmalarında başarılar diledi.
Haber- Selahattin KARAKOÇ

Editör: Haber Merkezi