CHP Akkışla Belediye Başkan Adayı Mustafa Güner, görkemli bir törenle seçim ofisini açtı. CHP İl Başkanı Ümit Özer ve İYİ Parti İl Başkanı Süleyman Bozkurt’un katılımıyla gerçekleşen açılış törenine Akkışlalılar yoğun ilgi gösterdi.

CHP 31 Martta yapılacak yerel seçimler için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. CHP ‘nin Akkışla adayı Mustafa Güner, CHP İl Başkanı Ümit Özer, İYİ Parti İl Başkanı Süleyman Bozkurt, CHP Melikgazi Belediye Başkan Adayı Dr. Sema Karaoğlu, Bünyan Belediye Başkan Adayı Mustafa Navruz, Sarız Belediye Başkan Adayı Ömer Faruk Eroğlu ve Akkışlalı vatandaşların katılımıyla seçim ofisini açtı.

Seçim ofisinin açılışında konuşan İYİ Parti İl Başkanı Süleyman Bozkurt, Millet İttifakı olarak uyumlu bir çalışma sergilediklerini ifade ederek Millet İttifakı adaylarının seçimlerden başarıyla çıkacağını söyledi. CHP İl Başkanı Ümit Özer de yaptığı konuşmada birbirinden iddialı adaylarla Kayseri kamuoyunun karşına çıktıklarını söyleyerek 1 Nisan halkın iktidarının kurulacağını ifade etti. CHP Akkışla Belediye Başkan Adayı Mustafa Güner Akkışla’nın sorunlarının farkında olduklarını çözümü de bildiklerini belirterek Akkışlalılardan destek istedi.

Editör: Haber Merkezi