Bu kapsamda Mimarsinan OSB yolunda 20 metre genişliğinde 2,5 kilometre uzunluğunda gidiş geliş yönü ile beraber toplamda 5 kilometre olan bağlantı yolunda asfalt çalışması başladı.

Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, “Asfalt sezonun açılmasıyla hızlı bir şekilde yol çalışmalarımıza başladık. İlçemizin birçok yerinde asfalt yol, yaya yollar, bisiklet yollar ve çevre düzeni çalışması devam ediyor. Yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Bu sene de asfalt yol yapımında rekor kırmak için çalışıyoruz.

Daha seri ve daha nitelikli yollar yaparak hizmete açacağız. Mimarsinan OSB yolunda, çalışmalara başladık. Burada yeni bir bağlantı yolu ortaya çıkacak. Bu yolu yapmamızdaki amacımız Gürpınar Mahallesindeki taş ocaklarından gelen tüm büyük tonajlı yüklü kamyonların, o bölgedeki şantiyelerden gelen diğer kamyonların Mimarsinan Mahallesi yerleşim alanına girmeden direk Malatya yoluna çıkışını sağlamak.

Trafikte böylece rahatlamış olacak. Çalışmalarımız hızla devam ediyor, en kısa zamanda tamamlayarak trafiğe açacağız. Hayırlı olmasını dilerim.” dedi.

Editör: Haber Merkezi