Tomarza İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Kurt, kar kış demeden okul ziyaretleri programı kapsamında okulları ziyaret etmeye devam ediyor.

Okul ziyaretleri programlarını sürdürmeye devam eden Tomarza İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Kurt, bu seferde İncili Çavuşun köyüne gitti,burada İncili şehit Yaşar Karakaya ortaokulu ile İlkokulu ziyaret ederek, okul hakkında Okul Müdürleri’nden bilgi aldı,öğrencilerle bir araya geldi.Gerçekleştirdiği okul ziyareti programı kapsamında bir değerlendirmede bulunan İlçe Milli Eğitim Müdürü Kurt, okulları ziyaret ederek, okulların sorunlarını yerinde görme imkanı bulduğunu ifade etti. Kurt, okul ziyareti programı esnasında okul yöneticilerinden okulun fiziki ve eğitim durumu hakkında bilgi aldı. Öte yandan Müdür Kurt, okulda görev yapan öğretmenlerle de sohbet fırsatı bulduğunu da söyledi.

Mehmet Kurt: “Okul ziyaretlerimizi sürdürmeye devam ediyoruz. Okul ziyaretleri programı kapsamında bu kez İncili Çavuşun köyü olan incili’deki şehit Yaşar Karakaya Ortaokulumuzu ziyaret ederek, Okul Müdürümüz Baki Yaman’dan okulla ilgili bilgiler aldık. Okulda incelemelerde de bulunarak, okulun eksikliklerini gördük. Öte yandan okulda görev yapan öğretmen ve personellerle de bir araya gelerek tanıştık. Sınıfları da gezerek, öğrencilerin ders etkinliğine de katıldık. İlkokulumuzu da ziyaret ettik ve okul müdürümüz Vesile Aydın’dan da okuluyla ilgili bilgi aldık, öğretmen ve öğrencilerimizle bir araya geldik.Okul ziyareti programlarımız önümüzdeki günlerde de devam edecektir” dedi.

Haber-Selahattin KARAKOÇ

Editör: Haber Merkezi