Milliyetçi Hareket Partisi Kocasinan İlçe Başkan adayı Murat Yibur, parti il binasında bir basın toplantısı düzenleyerek, 3 Ocak 2015 tarihinde yapılacak olan İlçe kongresinde başkanlığa aday olduğunu açıkladı. Yibur, amacımız Kocasinan ilçesinde Milliyetçi Hareket partisini 1.parti yaparak güzel projeler geliştirip önemli çalışmalara imza atmaktır dedi. Yibur, “Kongrede sonuç ne olursa olsun unutulmamalıdır ki kazanan partimiz olacaktır. Kazanan ülkücüler olacaktır” diye konuştu.
Milliyetçi Hareket Partisi Kocasinan İlçe Başkanlığına aday olan Sanayici İşadamı Murat Yibur, Partisinin il binasında bir basın toplantısı düzenleyerek, adaylığını resmen açıkladı.

Çok sayıda partilinin destek verdiği toplantıda konuşan başkan adayı Murat Yibur, amacımız Milliyetçi Hareket Partisini Kocasinan İlçesinde birinci parti yapıp güzel projelere imza atmaktır dedi. Yibur şöyle konuştu.”Bugün ülkemizin günden güne kötü gidişatını hep birlikte görmekteyiz. İçeride rüşvetin, yolsuzluğun kol gezdiğini ve kötü giden ekonominin tehlike sinyalleri verdiğini izliyoruz. Dışarıda ise, stratejik derinliği olmayan iflas etmiş bir dış politika görüntüsü ile karşı karşıyayız. Derinliksiz bu dış politika neticesinde, Kerkük’te Türkmen kardeşlerimizi öksüz, Doğu Türkistan’da Çin zulmüne karşı amansız mücadele içinde olan soydaşlarımızın çığlıklarına kulak verilmediğini görüyoruz. Neyse ki AKP iktidarının bu sessizliğine rağmen ülkücü hareket, Türk Milleti adına soydaşlarımızın ve kardeşlerimizin sesi olmayı sürdürmektedir. Tüm bunlardan dolayı bu kutsal anlayışın bir mensubu olmanın onurunu ve şerefini bana yaşatan yüce rabbime sonsuz şükürlerimi sunuyorum.3 Ocak 2015 tarihinde yapılacak olan partimizin Kocasinan İlçe Kongresinde dava arkadaşlarımla birlikte ilçe başkanlığına aday olduğumuzu huzurunuzda tüm Kayseri halkına duyurmak istiyorum. Kocasinan ilçesinde Milliyetçi Hareket Partisini birinci parti yapmak adına, güzel projeler geliştirip önemli çalışmalar yapacağız. Kongremizin sonucu ne olursa olsun unutulmamalıdır ki kazanan partimiz olacaktır. Kazanan ülkücüler olacaktır”.
HABER& FOTO : SELAHATTİN KARAKOÇ

Editör: Haber Merkezi