MÜSİAD Kayseri Başkanı Mehmet Kütahneci ve beraberindeki heyet, MÜSİAD Adana Başkanı Burhan Kavak nezdinde MÜSİAD Adana şubesine nezaket ziyareti gerçekleştirdi. Şubeler ve bölgeler arası geliştirici bir etkinlik olan ziyaret programında, ekonomik, kültürel ve sosyal gelişmelerle ilgili istişarelerde bulunuldu.

MÜSİAD Kayseri Heyeti KKTC ile Türkiye arasındaki ekonomik ilişkiler, yatırım fırsatları, işbirliği imkânları hakkında istişarelerde bulundu. Kuzey Kıbrıs Tük Cumhuriyeti ile ticaretin gelişmesi hedefiyle düzenlenen iş gezisi, Kardeş Vatan Kuzey Kıbrıs halkıyla güçlü gönül bağımızın halkalarının sağlamlaşması ve ticari boyutta atılan verimli adımlarla tamamlandı. Kayseri heyeti, KKTC üst düzey temasları sırasında Başbakan Ersan Saner, Lefkoşa Büyükelçisi Ali Murat Başçeri, Kıbrıs Türk Ticaret Odası Başkanı Turgay Deniz, Kıbrıs Türk Sanayi Odası Başkanı Ali Kamacıoğlu ve MÜSİAD KKTC Şubesini ziyaret ederek, KKTC ile Türkiye arasındaki ekonomik ilişkiler, yatırım fırsatları, işbirliği imkânları hakkında istişarelerde bulundu.

Programın ikinci bölümünde KKTC Başbakanlık Kıbrıs Türk Yatırım Geliştirme Ajansı YAGA tarafından Yatırım Fırsatları hakkında detaylı sunum yapılarak, Kıbrıslı iş insanlarıyla, ikili iş görüşmeleri gerçekleştirildi. Tarihi ve Kültürel değerlerin ziyaretiyle gezi tamamlandı. Yapılan ziyaretler ve temaslar boyunca MÜSİAD KKTC Şubesi, heyetimize eşlik etti.

Editör: Haber Merkezi