Cumhur İttifakı AK Parti Talas Belediye Başkan adayı Mustafa Yalçın, Üç Aylar ve Regaip Kandili dolayısıyla yayınladığı mesajda; “ Müslümanlara üç ayları müjdeleyen, rahmeti ve bereketi bol olan bu özel ve mübarek günlerin sevgi, barış ve kardeşlik duygularımızı arttırmasını diliyorum” dedi.

Yalçın, rahmet, bereket ve mağfiret ayı olan üç aylara kavuşmanın heyecanını yaşadıklarını aktararak mesajını şu şekilde sürdürdü: "Manevi dünyamızın hasat dönemi olan üç aylara kavuşmanın huzurunu ve sevincini yaşıyoruz. Regaip Kandili ile başlayıp Kadir Gecesi ile sona eren üç aylar, bizler için adeta bir hasat mevsimidir. Rabbimizin sayısız rahmetinin yer yüzüne indiği bu güzel ayları en güzel şekilde değerlendireceğiz. Kandiller; insanların kalplerini yakınlaştıran, dostluk, komşuluk, akrabalık ve kardeşlik duygularını artıran, maneviyatımızın aydınlanmasına vesile olan özel ve güzel gecelerdir.

Bu özel gecelerin, gönüllerimize huzur, insanlığa barış ve dünyaya adalet getirmesini diliyorum. Tüm hemşerilerimin Regaip Kandilini kutlar sağlıklı ve huzur dolu bir ömür dilerim."

Editör: Haber Merkezi