Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Önder Narin, “Yaklaşık 4-5 yıl önce dere ıslahı yapmak amacıyla bu köyün komple dededen ecdattan gelen bir deresi vardı. Ve ağaçla doluydu. Karşıdan gelirken köy ağaçtan gözükmezdi. Dediler ki (burası pis bir görüntü oluşturuyor. Dere ıslahı yapacağız) dediler o ağaçların tamamını binlerce ağacı kestiler. 5 yıldır dere burada ağaçsız şekilde bekliyor. Pisliğini buraya atıyorlar. Sinek yuvası haline geldi. Sivrisinekten köyde oturulamaz oldu. Dolayısıyla bir projeyi başlatırken, reklam yaparken, seçim zamanı buraya gelirken, dere ıslahı yapıyoruz diye söz verip de 5 yıl sonra aynı bu halde bekletmeleri hangi vicdana akla sığıyor. Bende burada Yeniden Refah Partisi İl Başkanı olarak bu köylü olarak bunu dile getirmek istedim çükü; köylü bu durumdan çok mağdur” dedi.

“KÖYLÜLER MAĞDUR”

Çevre köylerdeki dere ıslahı ve kanalizasyon çalışmalarının bittiğini anımsatan Narin, “Bu köy hala bitmedi. Ben de bunun takipçisi olacağım bu saatten sonra. Burası yapılana kadar her türlü platformda her türlü yere başvuru yapacağım. Çünkü; köylüler mağdur ben bu mağduriyeti gidermek için her şeyi yapacağım. İnşallah bir sonuç çıkar” dedi.

“VERGİLERİMİZ AYNI AMA HİZMET AYNI DEĞİL”

Merkez ilçelerle aynı statüde olduklarına değinen Başkan Narin, sözlerini şu şekilde sürdürdü; “Merkez köy olduğu için Kocasinan ve Melikgazi ile aynı statüde. Çöp vergisi aynı, emlak vergisi aynı. Ve bir ev yapmak istediğinizde her şey aynı ama hizmet aynı mı? Ona bakalım. Hizmet aynı değil. Sadece seçim zamanı geliniyor sözler vaatler veriliyor ve gidiliyor.”dedi.

“SEÇİM ZAMANI GELİNİYOR SÖZLER VAATLER VERİLİYOR VE GİDİLİYOR”

Belediyelerin sadece seçim zamanı geldiğine değinen Başkan Önder Narin, “Biz yıllardır 89'dan bu güne sadece seçimle gelip söz verilip yapılmamayla maruz kalıyoruz. Hiçbir şey yapmadan geliyorlar oyları alıyorlar ve gidiyorlar. Hizmet aynı değil” diye konuştu.(BGC )

Editör: Haber Merkezi