Akkışla Belediye Başkanı Ayhan Arslan ile amcaoğlu ve aynı zamanda CHP İlçe Başkanı Mehmet Arslan arasında daha önceden yaşanan gerginlik olayı farklı bir boyut kazandı. Belediye başkanı Ayhan Arslan’ın eski şoförü olan Hacı Bayram Arslan 15.11.2021 tarihinde sosyal medya hesabından, belediyedeki yolsuzlukları canlı yayında açıklayacağı yönünde paylaşım yapmıştı.

ATATÜRK POSTERLERİ VE RESMİ EVRAKLAR YERLERDEYMİŞ!

Bu açıklama sonrasında yaşanan mesaj trafiğinin ardından eski şoför yeni mesaj yayımlayarak akıllara zarar veren bir cümle sarf ettiği görüldü. Gömürgen’de bulunan bir depoda Atatürk posterlerinin ve resmi evrakların yerlerde olduğu ve bu olayı CHP İlçe Başkanı Mehmet Arslan’ın gündeme getireceğini duyan Belediye Başkanı Ayhan Arslan 3 kişiyi görevlendirdiği iddia edildi. Bu isimler ise Hacı Bayram Arslan, Cemal Aldemir ve Fatih Ballı. Bu isimler depoya gidip ortalığı temzilemesi için çalışma başlattığını anlatan Hacı Bayram Arslan, o dikkat çeken cümleyi kullandığı görüldü.

AYHAN ARSLAN’IN ESKİ ŞOFÖRÜNDEN AKIL ALMAZ İTİRAF

Hacı bayram Arslan’ın sosyal medyada yazdığı cümleye göre, “CHP İlçe Başkanı Mehmet Arslan’ın depoya gelirse vurmam emrini verdi.”dedi. Bu cümlelere göre Belediye Başkanı Ayhan Arslan, Mehmet Arslan’ı vur emrini verdi mi vermedi mi? Sorusu geliyor. Ortaya çıkan bu olay ile ilgili Akkışla Belediye Başkanı Ayhan Arslan'ın herhangi bir açıklam yapıp yapmayacağı ise merak konusu oldu.

İŞTE O VUR EMRİ VERİLEN FACEBOOK PAYLAŞIMLARI;

HABER: DEVRİM ÇALIŞKAN

Editör: Haber Merkezi