Kardeşler arasında hep destek
Mehmet Özhaseki twitter hesabından , Gül için "Türkiye'nin zor zamanlarında büyük misyonlar üstlenip büyük hizmetler hayata geçirdi" diyerek Gül'ün geçmişte vermiş olduğu desteğe atıfta bulundu.
Abdullah Gül cumhurbaşkanı olduğu süre içerisinde, Mehmet Özhaseki'nin adının karıştığı Büyükşehir Belediyesi yolsuzluk iddialarına "Mehmet Özhaseki'ye kefilim" diyerek; Özhaseki'ye destek vermişti. Abdullah Gül de bugün Kayseri ziyaretinde ayağının tozu ile ilk Kayseri Büyükşehir Belediyesi'ni ziyaret etti.

Gül görevini şerefle tamamladı

Mehmet Özhaseki, Abdullah Gül'ün görevini şerefle tamamladığını söyleyerek, "Sayın Gül, görevini şerefle tamamlamış olmasının ardından sıla-i rahim gerçekleştirmek maksadıyla baba ocağına ziyaret gerçekleştirecektir" diye takipçileriyle paylaştı.

Özhaseki'den "vefa" vurgusu
Özhaseki bir diğer tweetinde ise yine 'vefa' üzerine vurgu yaptı. "Kayseri'nin bir evladı olan Abdullah Gül Beyefendi’yi ülkemize yapmış olduğu hizmetlere bir vefa olarak havaalanında karşılamak istiyoruz" diye yazdı.
AK Parti Kayseri Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'nin "vefa" üzerinde ısrarla durması 12. cumhurbaşkanlığı seçimi esnasında muhalefetin "Abdullah Gül'e karşı vefasızlık" iddialarına bir gönderme mi sorusunu akla getirdi?
Haber: Dilek BOLAT
 
Editör: Haber Merkezi