İYİ Parti Kocasinan Belediye Başkan Adayı Dr. Hasan Sami Özvarinli, Düvenönü, Zümrüt ve Yakut Mahalle’nde esnaf ve vatandaşlarla buluştu. Ardından öğretmenevine oradan da Muhsin Yazıcıoğlu’nu anma programına katıldı. Özvarinli,”Allah’ın izniyle farkla kazanacağız. Kocasinan bu geri kalmışlığından kurtulacak” dedi.

Millet İttifakı’nın İYİ Parti Kocasinan Belediye Başkan adayı Dr. Hasan Sami Özvarinli, göreve geldikleri takdirde, ilk işi olarak esnafın problemlerini çözmeye başlayacaklarını söyledi. Başkan adayı Özvarinli, seçim çalışmaları kapsamında, Büyükşehir Belediye Başkan adayı Dursun Ataş, İl Başkanı Süleyman Bozkurt, İlçe Başkanı Yurder Şahin, Meclis üyesi adayı Kazım Yücel ile birlikte, Kocasinan bölgesinde bulunan Düvenönü, Zümrüt ve Yakut Mahalle’nde esnaf ve vatandaşlarla buluştu. Ardından öğretmenevine oradan da Büyük Birlik Partisi’nin kurucusu rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu’nun ölümünün 10’yılında düzenlenen anma programına katıldı. Gün boyu ziyaret tutunu sürdüren ve esnafın sıkıntılarını dinleyen Özvarinli, göreve geldikleri takdirde, ilk iş olarak esnafın problemlerini çözmeye başlayacaklarını söyledi.

‘Hizmet etmek istiyoruz’

Kocasinan esnafının değişim istediğini söyleyen Dr. Hasan Sami Özvarinli,”Biz de görüyorsunuz ki, esnafımız da, vatandaşımızda bizlerden boş laf değil, dolu dolu hizmet etmemizi istiyor. Biz karşınıza hizmet odaklı, istihdama yönelik, işsizliğe çare bulacak projelerle çıktık. Benim yapacağım tek şey var, evine ekmek götüremeyen işsizimize iş imkânı sağlamak bunun çabasını veriyorum, bu konuya kafa yoruyorum. Memleketi bu hale getirenleri de Allah’a havale ediyorum, bir de sizlere havale ediyorum.Yapacak başka da yapacak bir şey yok. Allah’ın izniyle farklı alacağız. Allah’ın izniyle farkla kazanacağız. Kocasinan bu geri kalmışlığından kurtulacak” dedi.

‘Kocasinan’a bereket ve huzur gelecek’

Bereketli ve verimli toprakların Kocasinan’da en önemli tarım alanlarından biri olduğunu, amaçlarının tarımı büyütmek, ekmeği çoğaltmak, yoksulluğu sonlandırmak olduğunu kaydeden Özvarinli, şunları söyledi:”Bizim projelerimizden birisi öncelikle üreten, istihdam edenlere destek vermek. Hep söylüyoruz, ilk önce fuar alanını yeniden dizayn edeceğiz, ardından oto tamircileri sanayilerinin sorunlarını çözceğiz. Yollarından başlayarak, diğer bütün problemlerini çözmek öncelikli işimiz. Esnaf arkadaşlarımıza davetleri için çok teşekkür ederim. İnşallah ayın 1’inden sonra Kocasinan’a bereket ve huzur gelecek.”

Editör: Haber Merkezi