Seçim Temaslarını Matbaacılar ve Kömürcüler Sitesi’nde sürdüren İYİ Parti’nin Kocasinan Belediye Başkan Adayı Dr. Hasan Sami Özvarinli, Meclis üyesi adayı Kazım Yücel ile birlikte sanayiden esnafa, hastaneden Pazar alanlarına kadar ilçeyi karış karış gezerek vatandaştan destek istedi.Özvarinli ve Yücel’in seçim çalışmalarına meclis üyesi adaylarından da bazı isimlerde destek verdi. Ziyaretler sırasında Özvarinli’ye yaklaşan bir vatandaş,”Gerçekten sizi seviyoruz, siz belediye başkanlığına yakışıyorsunuz. İyi biri olduğunuzu duyduk, oylarımızı sana vereceğiz” dedi.

Millet İttifakı’nın Kayseri’deki büyük ortağı İYİ Parti seçim temaslarını yoğunlaştırdı.31 Mart Yerel Seçim Çalışmalarını bölgesinde ara vermeden sürdüren İYİ Parti Kocasinan Belediye Başkan Adayı Dr. Hasan Sami Özvarinli, sabahın erken saatlerinde başlayan turunda ilk olarak birlikte çalıştığı partili arkadaşlarıyla bir araya geldi. Kısa bir toplantı yaptı. Toplantıda katılımcılarla sohbet eden Özvarinli, onlara sahada vatandaşlara anlatmaları gerekenleri iletti, göreve gelmesi halinde yapacağı çalışmalardan bahsetti. Toplantının ardından güneşli bir havada Matbaacılar ve Kömürcüler sitesine geçen Özvarinli, burada esnafların sevgi gösterileriyle karşılandı. Matbaacılar ve kömürcüler sitesini gezen Dr. Hasan Sami Özvarinli ve Kazım Yücel ikilisi çıkışta ise partili vatandaşlara seçim çalışmalarını hangi yöntemle yapmaları konusunda tavsiyelerde bulundular.

”Seçimi güle oynaya kazanacağız”

Seçim çalışmaları sırasında konuşan İYİ Parti’nin Kocasinan Belediye Başkan Adayı Dr. Hasan Sami Özvarinli,”Hiç kimseyle ilişkinizde kavgacı bir üslubu ele almayacaksınız. Birilerinin istediği tek şey kavga olabilir, gerekirse oradan uzaklaşacaksınız. Ahlaklı bir seçim süreci yöneteceğiz, inatla, ısrarla. Bu seçimde her partinin oyuna talibiz. Gittiğimiz her yerde halkımız bizi güler yüzle karşılıyor, anlattıklarımıza kulak veriyor. Biz ne yapacağımızı anlatalım yeterli. Bu prensiplere uygun hareket edersek, seçimi zaten kazanıyoruz. Ama seçimi güle oynaya kazanacağız” dedi.

ÖZVARİNLİ’DEN SANAYİ SİTELERİNE SÜRPRİZ ZİYARET

Ziyaretini ilçe merkezinde ve kenar mahallelerde yürükten Özvarinli, Matbaacılar ve Kömürcüler sitesine sürpriz ziyaret gerçekleştirdi. Kimisi kâğıt fiyatlarının yüksekliğinden kimisi odun ve kömürün pahalılığından yakınan sanayiciler Özvarinli’nin sürpriz ziyareti karşısında şaşkınlıklarını gizleyemediler. Gezi sırasında Özvarinli ve Yücel ile sohbet etme fırsatı bulan esnaflar, ekonomik krizden çok etkilendiklerinden ve sorunların olduğundan yakındılar. Bunun üzerine Özvarinli,1 Nisan itibariyle sorunların çözüme kavuşması için çalışmalar yapacaklarını söyledi. Ve “Sözümüz söz projelerimizi gerçekleştireceğiz” dedi.

ÖZVARİNLİ: YAVUZLAR VE YUNUS EMREDE

Özvarinli’den Yavuzlar ve Yunus Emre’ye ziyaret. Matbaacılar ve Kömürcüler Site esnaf gezi sonrasında turuna devam eden Özvarinli, Yavuzlardaki mahalle sakinleriyle sohbet etti. Burada bir vatandaşla yakından ilgilendi. Sonrasında Özvarinli, Yunus Emre’yi ziyaret etti. Havanında güneşli olmasından yaralanarak ziyaretlerine devam eden Özvarinli, Yavuzlar ve Yunus Emre Mahallesindeki ortak halk pazarına girerek vatandaş ve pazarcılarla bir araya geldi. Alandaki pazarcıları tek tek selamlamaya çalışan Özvarinli, pazarda halkın ilgisi karşısında mutluluğunu gizleyemedi. Özvarinli, bir vatandaşı arasında yaşanan diyaloglar renkli görüntüler oluşturdu.”Gerçekten sizi seviyoruz, belediye başkanlığına yakışıyorsunuz. İyi biri olduğunuzu duyduk, oylarımızı sana vereceğiz” dedi. Özvarili ise ‘sizi seviyoruz’ diyen vatandaşa,”bizde sizleri seviyoruz çok sağolun” diye cevap verdi.

Editör: Haber Merkezi