Millet İttifakı’nın İYİ Parti Kocasinan Belediye Başkan adayı Dr. Hasan Sami Özvarinli,” Kocasinan’ı ayağa kaldıracak insan odaklı ve istihdam yaratacak projelerimizle Belediyeciliği bu şehre hatırlattık. İnsanımızın ne kadar önemli olduğunu hatırlattık. Rakiplerimiz zira zihinlerinde var olan bütün’ sözde Mega Projeleri’ni unuttular.”dedi.

İYİ Partinin Kocasinan Belediye Başkan adayı Dr. Hasan Sami Özvarinli 31 Mart’ta yapılacak seçim’e sayılı günler kala, seçmenle buluşmaya devam ediyor. Belediye Meclis üyesi adayları ile birlikte İlçe’yi gece gündüz demeden dolaşan Özvarinli önceki günde Turgut Reis Mahallesi’nde Pazarcı esnafıyla, Mevlana Mahallesi’nde vatandaşlarla buluştu, Yakut’ta ev toplantısına katıldı. Sahabiye Medresesi’ deki kitap ve kırtasiyeci esnaf’ını ardından Muşlular Derneği Başkanı Abdullah Akhan’ı ziyaret etti. Daha sonra İstasyon Caddesi’nde faaliyet gösteren esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Özvarinli esnaf ve vatandaşlarla buluşmasında yaptığı sohbet, konuşmasında;” Kocasinan’ın nüfusu 400 bine çıkıyor.Kocasinan da bir şey var ki vatandaşımız 12 ayını İlçede geçiriyor.İçine kapanmış,hiçbir sosyal aktivitesi olmayan böyle bir şehir yarattılar. Biz bunu mutlaka değiştireceğiz. Biz sevgi dağıtacağız, insan odaklı bir şehirciliği benimsemiş, bugüne kadar insanımızın tümünü kucaklamış bir hekim olarak onlara sağlık hizmeti sunmuş biriyim.

Şimdi ise bu zihniyetle hareket edecek,halkımızı kucaklayacak bir ekibimiz var.Esas olan halka, çocuğa, yaşlıya dokunmak, bütün canlılara hizmet etmektir.Yaşam kalitesinin artırılması lazım. Biz bu belediyeciliği Kocasinan’da oluşturmak istiyoruz,bunun içinde sizlerden destek istiyoruz” dedi.

ÖZVARİNLİ’NİN KONUŞMASINDAN SATIR BAŞLARI;

“Kocasinan halkı heyecanlı, ben her yerde bunu görüyorum. Şunu hissettim ki biz gerçekten belediyeciliği bu şehre hatırlattık. Kocasinan’ı ayağa kaldıracak insan odaklı ve istihdam yaratacak projelerimizle Belediyeciliği bu şehre hatırlattık. İnsanımızın ne kadar önemli olduğunu hatırlattık. Rakiplerimiz zira zihinlerinde var olan bütün’ sözde Mega Projeleri’ni unuttular.”dedi. Açıkladığım projeleri onlardan duymaya başladım, tekrar ediyorlar. Örneğin orta sanayi projemizi anlattık, esnafımız benimsedi, ardından daha önce hazırladıkları projeden vaaz geçiler,yeni bir şeyler söylemeye başladılar.İşsizlere istihdam yaratacağız dedik, belediyelerin işi değil dediler. Haklılar, belediyeleri bilmiyorlar.5 yılda yüzlerce insanımıza iş bulacağız dedim.

Bunu bütün kalbimle söylüyorum ki yapacağız, yapmalıyız. İşsizliğin önlenmesi için belediye olarak ne gerekiyorsa onu yapacağız. Tarım ve hayvancılığa önem vereceğiz. Üreten bir belediye olacak Kocasinan’da. Kocasinan’ın enerjisi yüksek, büyük bir değişime hazır.Genç,dinamik ve enerjik bir sürece hazırlık yapıyoruz.31 Mart’ta inşallah bütün Kocasinan halkı layık olacak belediyecilik dönemini 5 yıl boyunca tüm Kocasinan’a yaşatmaya geliyoruz.Büyük sürprizlerle geliyoruz.Bize güvenen hiç kimseyi mahcup etmeyeceğiz.İYİ Partiye,Belediye Başkan adayı olarak bize büyük teveccüh var.Saha çalışmalarımızda yakından hissettiğimiz şu ki partimize yönelen ve gelen inanılmaz bir dalga geliyor.”şeklinde konuştu.

MEVLANA VE YAKUT’TA EV TOPLANTISI

31 Mart’ta sayılı günler kala seçim çalışmalarına ara vermeden, gündüzleri esnaf ve vatandaşları ziyarete eden İYİ Parti Kocasinan Belediye Başkan Adayı Dr. Hasan Sami Özvarinli, akşamları da partisi tarafından düzenlenen ev toplantılarında mahalle sakinleriyle bir araya geliyor.Bu kapsamada Mevlana ve Yakut Mahallesi’ndeki ev toplantılarına katılan Öavarinli,burada mahalle sakinlerinin sorunlarını dinledi ve onlara çözüm önerilerini sundu.Gittiği her yerde,katıldığı her toplantıda büyük ilgi gören Kocasinan adayı Özvarinli,seçim bölgesi Kocasinan halkından memnun olduğunu ifade etti.Millet İttifakı’nın Bel sin seçim ofisinin açılışında katılan Özvarinli,Belsin haklı tarafından da sevgiyle karşılandı,büyük ilgi gördü.

DOKTOR BAŞKAN ADAYINDAN TIP BAYRAMI MESAJI

Aynı Zamanda Tıp Doktoru Olan İYİ Parti Kocasinan Belediye Başkan Adayı DR.Hsan Sami Özvarinli 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı. Özvarinli mesajında,”Sağlıklı yaşam, insanların vazgeçemeyeceği temel bir haktır.Kaliteli bir sağlık sistemi nitelikli bir toplumun en önemli beklentisidir.Hiç kuşkusuzdur ki bu anlamda doktorlarımız,fedakarlıkları ve meslek onurları sayesinde,insanların yaşam kalitesini yükseltmede ve sağlığına kavuşturmak adına önemli ve zor görev üstlenmektedir.Çünkü sağlıklı insan mutlu insan demektir.Bu nedenle güç koşullarda bile fedakarca çalışan tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramını kutlar,bu kutsal meslekteki özverili çalışmalarından dolayı hepsini ayrı,ayrı tebrik ediyorum”dedi.

Editör: Haber Merkezi