DEVELİLİLER Eğitim, Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin 7'nci Olağan Genel Kurulu'nda, Dr. Ahmet Özyalçın, yeniden başkan seçildi. Yeni Yönetim Kurulu; Halil Yücel, İbrahim Özdamarlar, İsmail Bülent Arslan, Tayfur Yurtseven, Yusuf Akdağ, Ali Özkan, Ahmet Kozan ve İlhami Şekerci'den oluştu.

Dernek Başkanı Dr. Ahmet Özyalçın, 7'nci Genel Kurulda, yönetim ve denetim kurulu raporlarının onaylandığını söyledi. Özyalçın, dernek olarak, hemşerilerin birlik ve beraberliğini artırmaya yönelik sosyal faaliyetlere devam edeceklerini anlatırken şöyle dedi:

"Önceki dönem birlikte çalıştığımız tüm yönetim ve denetim kurulu, asil ve yedek üyelerime teşekkürlerimi sunuyorum. Yeni yönetimde yer alacak üyelerimize de başarılar diliyorum. Derneğimizi bugünlere taşıyan üyelerimizin maddi ve manevi katkıları çok önemli. Hepsine ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum. İnanıyorum ki yeni yönetim derneğimizi çok daha ileri noktalara taşıyacaktır. Bu vesile ile tüm hemşerilerimize ve üyelerimize saygılar sunuyor, yaklaşan Ramazan ayının hepimize huzur ve saadetler getirmesini diliyorum.''

Yeni yönetimde Başkanlığa devam eden Özyalçın’ın yönetiminde, Halil Yücel Başkan Yardımcısı İbrahim Özdamarlar Genel Sekreter, İsmail Bülent Arslan Muhasip ve Ali Özkan, Yusuf Akdağ, Ahmet Kozan, İlhami Şekercioğlu, Tayfur Yurtseven de yönetim kurulu üyesi oldu.
Editör: Haber Merkezi