İhtiyaç ve talep doğrultusunda yatırımları hayata geçirdiklerini söyleyen Başkan Dr. Mustafa Palancıoğlu, “Bugün de Demokrasi Mahallesi'ndeyiz. Burada güzel bir sosyal tesisi bu mahallemize kazandırıyoruz. Söz verdiğimiz gibi Alparslan Türkeş Sosyal Yaşam ve Kültür Merkezini tamamlamamıza kısa bir süre kaldı. 7’den 70’e herkesin keyifli vakit geçirebileceği, sosyal imkânları yüksek nitelikli bir tesisi daha Melikgazi’mize sunmuş olacağız.

Burada çocuklarımızın, gençlerimiz ders çalışacak ortamları fazla yok, emeklilerin gidecek bir yeri bulamıyor, kadınlar ise eğitim alacak, çeşitli sosyal etkinlikler yapacak imkânları bulamıyor. En büyük tesislerinden bir tanesini buraya yaptık. İçinde büyük bir kütüphane, kafeterya, MELMEK sınıfları ve kreşimiz var. Dolayısıyla burası gerçekten mahalleye çok faydalı olacak katma değeri olan bir yer olacak.

Vatandaşlarımızın yoğun kullanacağı güzel bir tesis. Buranın inşaatı tamamlandı şimdi tefrişatına geçiyoruz. En kısa zamanda inşallah bitirip açılışını hep birlikte yapacağız ve vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Şimdiden hayırlı olsun. Melikgazi olarak çalışmaya koşturmaya devam ediyoruz.” dedi.

Editör: Haber Merkezi