Bayram namazı ve bayramlaşma programına AK Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız, AK Parti Melikgazi İlçe Başkanı Gökhan Ülke ve partililer katıldı.

Vatandaşların bayramlarını kutlayarak, birlik ve beraberliğin önemine vurgu yapan Başkan Dr. Mustafa Palancıoğlu, “Bayram namazımızı AK Parti Kayseri Milletvekilimiz Sayın Taner Yıldız, AK Parti Melikgazi İlçe Başkanımız Sayın Gökhan Ülke ile Hunat Cami’nde eda ettik sonrasında kıymetli hemşehrilerimizle bayramlaştık.1 ay boyunca oruçlarımızı tuttuk. Rabbim herkesin orucunu ve ibadetini kabul etsin. İnşallah seneye bu salgından ve maskelerden kurtuluruz da eski bayramlarımızdaki gibi birlikte kalabalık bayramlarımızı kutlarız.

Doyasıya sarılacağımız bayramlaşacağımız günler yeniden geri gelecek. İsrail’in Kudüs’e zulmünden dolayı buruk bir bayram geçiriyoruz. Rabbim dini değerlerimize ve kutsal değerlerimize sahip bir gençlik nasip etsin. Ramazan Bayramı'nın Kayserimize, devletimize, milletimize ve tüm İslam alemine barış, kardeşlik, sağlık ve huzur getirmesini temenni ediyorum. Ramazan Bayramı vesilesiyle bir kez daha tüm şehitlerimizi saygı, minnet, rahmetle anıyorum.” dedi.

AK Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız ise, “Katil İsrail'in Kudüs'teki Müslümanlara zulmünün gölgesinde bir Ramazan Bayramı idrak ediyoruz. Allah tüm müminleri bu sıkıntılardan kurtarsın. Şuanda pandeminin olduğu bir bayram var. Lütfen tedbirlere dikkat edelim. Ramazan Bayramımız mübarek olsun” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi