ayı ve bayramların birleştirici özelliğine vurgu yapan Başkan Dr. Palancıoğlu, Melikgazi belediyesi çalışanları ile büyük bir aile gibi... Melikgazi'nin çıtasını yükseltecek hizmet üretmeye devam edeceklerini söyleyerek, "Öncelikle bayramınızı tebrik ediyorum. Bayramlar birlik ve beraberlik günleridir. Geçtiğimiz iki yıl bayramlaşma yapamamıştık.

Bu yıl biraz farklı bir farklı bir bayram geçirdik. Birlik beraberlik için de bayramlarımızı yaptık. Maskelerden kurtulduk. Her ne olursa olsun tedbiri elden bırakmamak gerekiyor. Diyerek işlerimizde de önceliğin tedbir ve iş güvenliğinin alınması gerektiğini vurgulayan Başkan Dr. Palancıoğlu bana bir şey olmaz dememek gerekir diyerek tüm tedbirlerin ve iş güvenliğini alınması gerektiğini belirterek tüm personeli uyardı.

İlçemize değil ilimize değer katan pek çok güzel hizmeti birlikte hayata geçiriyoruz. Belediyemiz bu hizmetlerde tek ve örnek olmayı sürdürüyor. Yoğun nüfuslu bir ilçe olduğumuz için yükümüz ağır. Belediyemizin kurumsal yapısının ve başarısının yeni dönemde de üzerine koyarak devam edeceğine inanıyorum.

Bu işler hizmetler üretilirken sizlerin de emeği büyük onun için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu zamana kadar yaptığımız örnek işleri aynı heyecanla ve güler yüzle devam ettireceğiz.” dedi.

Editör: Haber Merkezi