Melikgazi Belediyesi Meclis Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıya Başkan Mustafa Palancıoğlu ve Melikgazi’de faaliyet gösteren 16 sürücü kursu sahibi katıldı.

Sivil Toplum örgütleri, meslek kuruluşları ile dernekler ile her zaman koordinasyon ve işbirliği ile çalıştıklarını belirten Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, “Trafik, çağımızın en önemli konusu ve gündelik yaşamımızda yer alan önemli bir etkendir. Yaya ve araç trafiğinin iyi planlanması ve bu yönde hem sürücülerin hem de yayaların eğitimi çok önemlidir. Bu açıdan öncelikle sürücülerin eğitimlerini gerçekleştiren ve sürücü belgesi veren sürücü kursları sahipleri ile bir toplantı gerçekleştirdik.Ehliyet verilmesinde öncelik sürücü güvenliği ve nitelikli eğitim olmalıdır. Yaptığımız toplantıda, yeni sürüş eğitim alanları, proje ve hizmetler üzerine fikir alış verişinde bulunduk. Katılımcılara teşekkür ediyorum. Kendileriyle yapacağımız yeni çalışmalarla hem kendilerinin rahatı hem de daha nitelikli hizmet vermeleri için çaba göstereceğiz.” dedi.

Başkan Palancıoğlu, amaçlarının daha nitelikli hizmet, kural hatasını en aza indirerek, aşırı hızdan kaynaklanan kazaları önlemek ve trafik kurallarına uyulmasının bir yaşam tarzı haline getirilmesini sağlamak olduğunu söyledi.

Editör: Haber Merkezi