Pınarbaşı Belediyesi, Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sınavına (TEOG) girecek öğrencilerin başarılarına katkıda bulunmak amacıyla tam öğrenme setleri dağıttı.
Fikri Çeliker İlköğretim Okulunda gerçekleşen TEOG destek setleri dağıtım törenine Pınarbaşı Belediye başkanı Dursun ATAŞ, İlçe Milli Eğitim Müdürü İlhan PİRCİ, okul yöneticileri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.



Eğitimle ilgili olarak hiçbir sorumluluktan kaçmadığını ve çok sayıda proje üzerinde çalışmalarının olduğunu söyleyen başkan ATAŞ konuyla ilgili şu ifadeleri kullandı:
‘’Göreve başladığım ilk günden itibaren eğitim ile ilgili birçok projeye öncülük ettik ve yapılan çalışmaların bir şekilde içerisinde bulunduk. Hiçbir konuda desteğimizi esirgemedik. Bu tür çalışmalarımız inşallah devam edecek. İlçemizde bulunan 8.sınıf öğrencilerimize TEOG destek setleri dağıttık. Hayırlı olsun. Öğrencilerimizin başarıları bizler için önemli, az da olsa katkıda bulunabilirsek ne mutlu bize. Bizler geleceğimiz olan öğrencilerimiz için üzerimize düşen görevi yapma gayreti içerisindeyiz. Bir tek bizim çaba harcamamız ve özveri göstermemizle olmuyor. Aynı çabayı değerli öğretmen ve öğrencilerimizde göstermesi gerekiyor. Belediye olarak asli görevlerimizin dışında topluma fayda sağlayacak bu tip projelerin içerisinde bulunmaktan son derece gurur duymaktayız.Emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum. Öğretmen ve öğrenci kardeşlerime başarılar diliyorum."

Başkan ATAŞ tören sonrasında okul müdürleri ile sohbet etti ve sorunlarını dinledi. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ederek okuldan ayrıldı.
 
Editör: Haber Merkezi