31 Mart seçimlerinde Cumhur ittifakından Pınarbaşı İlçesine Belediye Başkanı seçilen Memduh Uzunluoğlu, MHP Genel Merkezine giderek ilçenin altın anahtarını Genel Başkanları Devlet Bahçeli'ye sundu. Uzunluoğlu, Bahçeli'ye tarihi öneme sahip 1870 yılında üretilen ve Osmanlı Devletinin ilk kullandığı birde altın kaplama silah hediye etti. Ankara'da Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez'i de ziyaret eden Uzunluoğlu doğalgazın da sözünü aldı.

Kayseri'de 31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde Cumhur İttifakından Pınarbaşı Belediye Başkanı seçilen Memduh Uzunluoğlu, Özvatan'a yeniden Belediye Başkanı Seçilen Halit Demir, Sarız'a Belediye Başkanı seçilen Baki Bayrak ile Sarıoğlan'a Belediye Başkanı seçilen Bekir Ayyıldırım, önceki gün MHP Genel Merkezine çıkarma yaptı. Dört başkan genel başkanları Devlet Bahçeli'yle bir süre görüşüp çeşitli hediyeler sundu. Ziyarette Bahçeli'ye en anlamlı hediye ise Pınarbaşı Belediye Başkanı Memduh Uzunluoğlu'ndan geldi. Uzunluoğlu, Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye Pınarbaşı İlçesinin altın anahtarını sundu birde tarihi öneme sahip 1870 yılında üretilen ve Osmanlı Devletinin ilk kullandığı altın kaplama silah hediye etti.

Pınarbaşı için hep birlikte el ele diyerek yürüttüğü çalışmalarını İlçe halkının güvenoyu ile taçlandıran Belediye Başkanı Memduh Uzunluoğlu, ziyarette ayrıca çalışmaları hakkında Genel Başkanları Devlet Bahçeli'ye bilgiler verdi. Görüşmede, hoşgörü, adil ve ahlaklı bir seçim çalışması gerçekleştirdiklerinin altını çizen Başkan Uzunluoğlu, "üretken belediyecilik vizyonu ile Pınarbaşı İlçesini yaşanabilir ve ekonomik bir kent haline getireceklerini ve ilçe halkının her kesimi için de adil olacaklarını kaydetti". MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'de Pınarbaşı Belediye Başkanı Memduh Uzunluoğlu'na başarılar diledi ve tüm hizmetlerin takipçisi ve destekçisi olacaklarını ifade etti. Ziyarette MHP Kayseri Milletvekilleri Baki Ersoy, İsmail Özdemir ile İl Başkanı Serkan Tok'ta hazır bulundu.

PINARBAŞI'NA DOĞALGAZ MÜJDESİ

Öte Yandan: Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri Milletvekili Baki Ersoy ve MHP Kayseri İl Başkanı Serkan Tok ile birlikte Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez'i ziyaret eden Pınarbaşı Belediye Başkanı Memduh Uzunluoğlu doğalgazın'da sözünü aldı. Sevdalarının Pınarbaşı olduğunu söyleyen Başkan Uzunluoğlu, "Çok çalıştık, gayret ettik. Göreve geldikten sonra ilçemizin ihtiyaçlarını gidermek için kolları sıvadık. Ankara'ya gelerek devlet büyüklerimizi ziyaret ettik. Bu ziyaretler kapsamında Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez'i ziyaret ettik. Kendileri yetkili kurumları bu konuda görevlendireceğini söyledi. İlçemize Doğalgaz'ın gelmesi için çalışacağız. Pınarbaşı için daha çok işimiz" dedi.

Editör: Haber Merkezi