Büyükşehir Belediyesi'nin Mimarsinan Parkı'nda oluşturduğu Ramazan Sokağı, farklı etkinliklere ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Bu etkinliklere iştirak ederek vatandaşlarla bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Ramazan Sokağı vesilesiyle Ramazan ayının getirdiği rahmet ve bereketin hep birlikte yaşandığını söyledi. Başkan Çelik, gelecek yıllarda çok daha geniş kapsamlı Ramazan Sokağı düzenleyeceklerini kaydetti.
Büyükşehir Belediyesi'nin Ramazan Sokağı etkinlikleri hafta sonu Sami Savni Özer'in ilahileri ve Ziyafet Sofrası Tiyatro Grubunun gösterileriyle devam etti. Mimarsinan Parkı'nda kurulan Ramazan Sokağı'nın her zaman olduğu gibi yine binlerce ziyaretçisi vardı.

KAYSERİ, RAMAZAN SOKAĞI'NI SEVDİ
Ramazan akşamlarını, Ramazan'ın ruhuna uygun bir şekilde yaşamak için Mimarsinan Parkı'na gelen vatandaşlar düzenlenen etkinliklerden dolayı memnuniyetlerini dile getirdi. Ramazan Sokağı'nın geleneklerimizin ve kültürümüzün yaşatılması anlamında önemli bir organizasyon olduğunu dile getiren vatandaşlar "Ailemizle birlikte Ramazan havasını en güzel şekilde yaşıyoruz. Büyükşehir Belediyesi çok güzel bir etkinlik gerçekleştirmiş. Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

RAMAZAN SOKAĞI GELECEK YILLARDA DA SÜRECEK
Ramazan Sokağı'nı ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, düzenlenen etkinliklere gösterilen ilginin memnuniyet verici olduğunu söyledi.
Sami Savni Sözer'in ilahilerini Kayserililerle birlikte dinleyen Başkan Çelik, konser sonrası yaptığı konuşmada Ramazan ayının rahmet ve bereketinin birlik ve beraberlik içinde yaşandığını ifade ederek, "Halkımızın Ramazan etkinliklerimize gösterdiği ilgi gelecek sene çok daha farklı, çok daha güzel şeyler yapmamızı gerektiriyor. Marifet iltifata tabidir. Bu ilgiyi gördükçe gelecek yıllarda daha büyük bir şevkle ve daha kapsamlı bir şekilde etkinlikler yapacağız. Senelerce 'Ramazan eğlenceleri' gibi bir algı oluşturuldu. Ancak Ramazan, manevi atmosferi içinde kutlanması gereken bir ay. Rahmeti ve bereketi olan bir ay. Ramazan etkinliklerinde farklı ilim adamlarının sohbetlerini, Kuran ziyafetlerini halkımızla buluşturuyoruz" dedi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik daha sonra etkinlikleri izleyen seyirciler arasından hediye çekilişi yaptı. Başkan Çelik, çekilişte tablet ve hadis ansiklopedileri kazanan vatandaşlara hediyelerini verdi.



Editör: Haber Merkezi