Ramazan ayında pideleri 4 TL'ye satan Baba mesleği fırıncılık olduğunu söyleyen İsmail Doğan “Pandemi bizi değil herkes için sıkıntı toplum için sıkıntı. Diğer işletmeler için sıkıntı gecen seneye göre yaptığımız işin yarısını bile yapamıyoruz. Normalde buralar ekmek dolması lazımdı şu an üretim durdu. Un fiyatlarının yükselmesi bizi çok etekledi. Rekabet altında bir üretim yapıyoruz. Un fiyatları ödeyemeyen işletmelerimiz var pide sektörün çok etkiledi.

Yumurtalı pidelerimiz şu anda 4 TL, 250 gram tahinlilerimiz 15 TL ve yağlılarımız 5 TL. Hayırlısı ile bu illetten kurulacağız. Ramazanımız hayırlı mübarek olsun sabır sabır başka bir şey yapamıyoruz. Çarşı’ya gidip gezmezsek okey oynamasak korona illetinden kurtulacağız. Ama sabretmezsek böyle gidecek. Yapacak hiçbir şey yok toplum inşallah bu durumda duyarlı olur.

Bu şeyden kurtuluruz maske mesafe ve temizlik bunlardan vazgeçmeyeceğiz“ dedi. Öte Yandan Ramazan pidesi almaya gelen vatandaş eski ramazanların olmadığını daha da kötüye gittiğini ve alım gücünün korona nedeni ile düştüğünü belirtti. (BGC)

Editör: Haber Merkezi