Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Ramazan etkinliklerinin düzenlendiği Kayseri Dünya Ticaret Merkezi’ni ziyaret etti ve gecenin konuğu olan İbrahim Sadri’yi dinledi. Ramazan etkinliklerine katılan İbrahim Sadri, birbirinden güzel şiirlerini seslendirdi.

Kayseri Dünya Ticaret Merkezi’ndeki Ramazan etkinlikleri, Ramazan’ın ruhuna uygun ortamı, esnafları ve konuklarıyla Ramazan gecelerine renk katmaya devam ediyor. Her akşam ünlü isimleri ağırlayan Ramazan etkinliklerine bu kez şiir denince akla gelen ilk isimlerden birisi olan İbrahim Sadri katıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç da etkinlik alanını ziyaret ederek İbrahim Sadri’yi dinledi.

İbrahim Sadri'nin müzik eşliğinde yaptığı şiir dinletisine vatandaşlar da büyük ilgi gösterdi. Gecenin sonunda İbrahim Sadri ve ekibine tek tek teşekkür eden Başkan Memduh Büyükkılıç, tüm izleyenlerin Ramazan ayını tebrik ederek, “Allah Kadir Gecesi’ne erişmeyi, bayramları bayram gibi yaşamayı nasip etsin. İbrahim Sadri’yi Ramazan ayında Kayseri’de görmekten mutluluk duyduk” dedi. İbrahim Sadri de Kayserililerle beraber olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek Başkan Büyükkılıç’a teşekkür etti.

Editör: Haber Merkezi