Kayseri'de hayırseverlerin yatırımları sürüyor. Bu kapsamda Sahabiye Mahallesine hayırsever iş insanı Recep Mamur tarafından bir cami yaptırıldı.

1500 METREKARE ALAN ÜZERİNE İNŞA EDİLDİ

1500 metrekare alan üzerine inşa edilen cami için açılış töreni düzenlendi. Törene Kayseri Valisi Şehmus Günaydın, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Ak Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, belediye başkanları, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve davetliler katıldı

RECEP MAMUR'A TEŞEKKÜR ETTİ

Düzenlenen törende konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kayserililerin hayırseverliliğine dikkat çekti. Hayırları için Recep Mamur'a teşekkür etti.

KENTTE ÇOK FARKLI HAYIRLARI VAR

Törende Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki de konuştu. Recep Mamur ile yollarının Kayserispor vasıtasıyla kesiştiğini belirten Özhaseki, Mamur'un kentte çok farklı hayırlarının bulunduğunu söyledi.

HAYIRSEVERLERİN AMEL DEFTERİ KAPANMAZ

Kayseri Valisi Şehmus Günaydın da cami açılışında yaptığı konuşmada sadakayı cariyeye değindi. Bu tür hayır yapanların amel defterlerinin kıyamete kadar kapanmadığını belirten Vali Günaydın, Recep Mamur'dan 2021 yılı içinde okul sözü aldığını belirtti.

DUALARLA AÇILDI

Konuşmaların ardından İl Müftüsü Şahin Güven dua etti. Edilen duanın ardından caminin açılışı gerçekleştirildi. Recep Mamur Caminde ilk namaz da Cuma Namazı oldu. Törene katılanlar cuma namazını eda etti.

1000 KİŞİ AYNI ANDA İBADET YAPABİLECEK

1500 metrekare inşaat alanına sahip olan Recep Mamur Camii’nde aynı anda 1000 kişi ibadet edebilecek. Caminin bodrum katında da Kuran Kursu bulunuyor.

Editör: Haber Merkezi