Bayramların birlik ve beraberlik ile kardeşliği pekiştirici, bizleri birbirimize kavuşturucu özelliğiyle toplumsal hayatımız içerisinde önemli bir yere sahip olduğuna vurgu yaparak Rektör Karamustafa, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Sevgi, kardeşlik ve dayanışma duygularımızın yoğun olarak yaşandığı bir bayrama daha kavuşmanın mutluluğu, sevinci ve heyecanını yaşamaktayız. Kesilen kurbanlar, yapılan dualar ve yardımlarla bu mutluluğu bir kat daha artıracağız. Çünkü bayramlar berekettir, umuttur, özlemdir, neşedir. Özellikle dini bayramlarımız iyi dilekler için her zaman önemli fırsattır. Bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirmeliyiz.

Her ne kadar Covid-19 pandemisi nedeniyle dünya olarak zor bir dönemeçten geçiyor olsak da yaşadığımız zorluklar bizi yolumuzdan alıkoymamalı ve gelecek iyi günlere hep birlikte ulaşacağımızı hiçbir zaman göz ardı etmemeliyiz.

Başta üniversitemiz mensupları, hemşerilerimiz ve vatandaşlarımız olmak üzere tüm Türk-İslam aleminin mübarek Kurban Bayramı’nı tebrik eder, sağlıklı ve huzurlu günlere vesile olmasını Cenab-ı Mevla’dan dilerim.Covid-19 pandemisine karşı alınan tedbirlere de riayet ederek, iyi bir bayramlar dilerim.”

Editör: Haber Merkezi