Milliyetçi Hareket Partisi’nin eski İl Başkanları’ndan ve Kayseri Ticaret Odası’nın eski yöneticilerinden Şaban Solmaz rahatsızlanarak kaldırıldığı hastanede yoğun bakıma alındı.

Ambulansla Özel Erciyes Kartal Hastanesi’ne kaldırılan Solmaz’ın beyninde oluşan rahatsızlık nedeniyle bir süredir tedavi gördüğü öğrenildi. Solmaz’ın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu yoğun bakımdaki tedavisinin sürdüğü belirtildi.

Öte yandan Kamil Karamete’de sosyal medya hesabında bir açıklama yaptı. Karamete, “Haydi dön aramıza Şaban Solmaz Başkanım, yapacak daha çok işlerimiz var, hayallerimiz var. 1994-1998 İl başkanlıklarını yaptığımız MHP ve DYP yıllarında güzel hayallerimiz vardı. Birileri bozmasaydı, MHP-DYP ortaklığı ile Kayseri Büyükşehir, Melikgazi ve Kocasinan ilçelerini alacaktık. Kayserimiz ve Milletimiz için çok güzel ve değerli çalışmaları birlikte yaptık. Dualarımız seninle, Rabbimden acil şifalar diliyorum.Güzel insan, değerli dostum. Haydi dön aramıza.”dedi. Bizde Kayseri Yerel Haber olarak Solmaz’a acil şifalar diliyoruz.

Editör: Haber Merkezi