İyi Parti Kocasinan ilçe başkanı  Mustafa Işık ile birlikte Sancaktepe ve Boztepe'ye giderek vatandaşları dinledi. Vatandaşlara seslenen Kazım Yücel, belediyenin bu konuda iyi niyetli olduğunu ve bu sorunun çözülmesi için de gayret göstereceğini söyledi.

VATANDAŞ DERDİNİ İYİ PARTİYE ANLATIYOR

Kayseri'de yaşanan sıkıntılara İyi Partililer sessiz kalmıyor.Sorunları ve sıkıntıları yerinde tespit etme anlayışı ile siyaset yürüten İyi Partililerin bu kez adresi Sancaktepe Mahallesi oldu. İyi Partililer, belediyenin 18 uygulaması nedeniyle mağdur olduklarını ile süren vatandaşları dinledi. Heyette İyi Parti Kocasinan İlçe Başkanı Mustafa Işık, Büyükşehir Belediye Meclisi İyi Parti Grup Başkanı Kazım Yücel ve diğer partililer yer aldı.

MAĞDUR EDİLMEK İSTENMİYORLAR

Mahalle sakinleri İyi Parti heyetine belediyenin uygulamaya koyduğu 18 uygulaması ile mağdur olduklarını ve evlerinin yıkılmasını istemediklerini iletti. Mahalle sakinleri, seçim döneminde siyasetçilerin hatırladığı mahalle olmaktan bıktıklarını, diğer dönemlerde Sancaktepe ve Boztepe Mahallesinin unutulduğunu ilettiler.

SORUNLARI MECLİSE TAŞIYACAĞIZ

İyi Parti heyeti adına ise Büyükşehir Belediye Meclisi İyi Parti Gurup Başkanı Kazım Yücel söz aldı. Mahalle sakinlerini dinledikten sonra konuşan Yücel, konuyu gerekli yerlere taşıyacağını belirti. Yücel, "Burada belediyenin de iyi niyetli olduğunu biliyoruz. Belediyelerin de sizi mağdur edeceği bir durum yok. Ama yetkililerin de sözlerine sırtımızı  dayayıp sessiz kalmayalım. Mutlaka konu ile ilgili dilekçelerimizi ilgili makamlara iletelim. Dilekçelere de duygularımızı olduğu gibi  aktaralım. Biz İyi Partililer olarak da size söz veriyoruz. Sıkıntılarımızı Başkanımız Mustafa Işık'tan aldığımız yetki ile gerekli mercilere taşıyacağız. Belki AKP'li siyasetçiler sizi dinlemeyebilir ama bizi meclislerde dinlemek zorundalar. Bu konuyu meclise taşıyacağız ve sizin istek ve taleplerinizi gündemde tutacağız. Ama belediyenin de iyi niyetli olduğunu bilin. Bizim üzerimize düşen sorumluluğu yerine getireceğiz. Bundan emin olabilirsiniz" dedi.

VATANDAŞIN FERYADINA SESSİZ KALAMAYIZ

İyi Parti Kocasinan İlçe Başkanı Mustafa Işık da konunun takipçisi olacaklarını ve belediye meclislerinde bu konuyu meclis üyesi partililerle gündemde tutacaklarını belirtti. Işık, "AKP iktidarına ve belediyelerine vatandaşımız artık ulaşamaz olmuş. Sıkıntıları ve dertlerini iktidara duyuramaz olmuş. Ama unutmasınlar artık biz İYİLER var. Ve onların sesi biz oluyoruz. Vatandaşın feryadına asla sessiz kalamayız. Sancaktepe Mahallesi sakinleri de yaşadıkları sıkıntıların çözümünü İyi Parti'de arıyor.Bizleri arayan vatandaşların sesi olmak için buradayız. Sıkıntıları not ettik ve çözüm için gayret göstereceğiz" şeklinde konuştu.

Editör: Haber Merkezi