SARIOĞLAN'DA belediye çevre ve ot temizliğine ağırlık verdi. Özellikle halkın yoğun kullandığı ana yollar üzerindeki temizlik, memnunluk yarattı.

Sarıoğlan Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız, gurbetçilerin ve yurdun dört bir yanında çeşitli nedenlerle bulunan Sarıoğlanlıların ilçeye gelmeye başlamasından sonra, bayram öncesi, mahalle giriş-çıkış yolları, orta refujlar, yaya yolları, mezarlıklar ve çirkin gözüken bölgelerde başlatılan çevre ve ot temizliğinin bu kez, resmi kurumların çevresi ve ara cadde-sokaklarda devam ettirilmesi talimatını verdi.

Bunun üzerine Sarıoğlan ilçe merkezinde Kayseri Caddesi, Sanayi, Emniyet, Cezaevi, Fatih İlkokulu, Sarbel konutları, Sağlık caddesi üzeri, Hastane, gibi kurumların çevresi ile ara yollarındaki çirkin görüntüler kaldırılmaya başlandı, ot, tezek, kum ve diğer çöplerin temizliği yapıldı. Ayrıca, hasat dönemi nedeniyle, biçer döver, saman ve balya makineleri ve balyaların taşınması sonucu ilçe merkezindeki yollarda, çamur, sap, saman ve diğer atıkların fazlalığı da dikkat çekmeye başladı. Bunlar da temizlik ekipleri tarafından toplandı. Sarıoğlan Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız, belediyenin gelirinin üzerinde halka hizmet etmek için çalıştığını açıkladı.
Editör: Haber Merkezi