Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Sarıoğlan ilçesini ziyaret eden ve ilçe halkı ile esnaflar ile sohbet ederek “Sarıoğlan İlçe Halkı ile beraber birçok projeyi ve yatırımı beraber gerçekleştireceğiz” dedi.

Önceki Dönem Ekonomi Bakanı ve Kayseri Ak parti Milletvekili Mustafa Elitaş kayseri MHP Millet vekili Baki Ersoy, MHP İl Başkanı Serkan Tok'un da katıldığı Sarıoğlan İlçe gezisinde Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç , Sarıoğlan ilçesine yapılacak tarımsal yatırımlar ve küçükbaş hayvancılığı destekleme ve yatırımları ile hem Sarıoğlan halkının hem de esnafının yüzünün güleceğini ve daha refah yaşayacağını söyledi.

“Ziyaretimiz sırasında ilçedeki gençler tarafından şahsıma hediye verildi. Üzerinde eşim ile birlikte fotoğrafımız bulunan seçim sandığı bizleri çok mutlu etti. Çok anlamlı bulduğumuz bu hediye için Sarıoğlanlı gençlere teşekkür ederim. Bu sandık onları yatırım ve hizmet olarak geri yansıyacaktır. Sarıoğlan ilçemizi ziyaretimizde büyük ilgi ve coşku ile karşılaşıyoruz. Bu Sarıoğlan için hazırladığımız projelerin beğenildiğinin ve takdir edildiğinin bir ifadesi olarak görüyoruz. Yerel ve bölgesel kalkınma projelerimiz ile Sarıoğlan ilçemiz bundan böyle Kayseri’ye gelmeden kendi ilçelerinde işlemlerini ve işlerini tamamlayabileceklerdir”

Başkan Dr.Memduh Büyükkılıç, Önceki Dönem Ekonomi Bakanı ve Kayseri Ak parti Milletvekili Mustafa Elitaş Kayseri MHP Millet vekili Baki Ersoy, MHP İl Başkanı Serkan Tok bol bol selfi ve hatıra fotoğrafı çektirerek Cumhur İttifakının hizmet ve yatırım bereketini seçim sonrası yaşayacakları söylediler.

Editör: Haber Merkezi