KASKİ Genel Müdürlüğü, Kayseri'nin tamamında sağlam ve modern altyapı için yatırımlarını hız kesmeden sürdürüyor.

Sağlıklı ve kesintisiz içme suyu temininden, kanalizasyon ve yağmursuyu giderlerinin ayrıştırılmasına, atık suların arıtılmasına kadar her türlü altyapı hizmetini büyük bir titizlikle sürdüren KASKİ Genel Müdürlüğü ilçelerde ihtiyaç önceliğine göre belirlediği projeleri sırasıyla hayata geçiriyor.

Bu kapsamda Sarız İlçesi’ne bağlı Kıskaçlı Mahallesi’nde atık suların deşarjı için gerekli olan kolektör hattı imalatına başladı.

Yeni nesil koruge borular vasıtasıyla imalatına başlanan ve yaklaşık 2 kilometre uzunluğundaki hat sayesinde bölgedeki altyapı daha sağlıklı ve modern bir yapıya kavuşmuş olacak.

“ALLAH RAZI OLSUN”

Büyükşehir Belediyesi’nin her türlü sorunun çözümü noktasında her zaman yanlarında olduğunu kaydeden Muhtar Soyer, şunları söyledi: “Mahallemizde bazı noktalarda kanalizasyon ile ilgili ufak bir aksaklık yaşanıyordu. Sorunun çözüme kavuşması için KASKİ Genel Müdürlüğü yetkililerine başvurumuzu yaparak durumu ilettik. Sağ olsun onlarda talebimize hızlı bir şekilde cevap vererek gerekli çalışmaları başlattılar. Ne zaman bir sıkıntımızı iletsek, bizimle beraber dertlendiler. Her daim yanımızda oldular. Mahallelimiz adına başta Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç olmak üzere, KASKİ yetkililerine ve emeği geçen herkese teşekkür ederim. Allah razı olsun.”

Editör: Haber Merkezi