SARIZ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe merkezindeki ve çevre Mahalle yollarını daha modern hale getirebilmek için ham yollara parke döşeme çalışmalarını sürdürüyor.
Sarız Belediye Başkanı Ömer Faruk Eroğlu, yaptığı açıklamada, Daha önceden parke taşı olmayan,yada deforma olan bazı mahallesinin yollarının önemli bir bölümüne kilitli beton parke taş döşenmeye başladıklarını belirtti.

İlçe merkezinde yada kenar mahallerde alt ve üst yapılanının düzenlenmesinin oldukça önemli olduğunu ifade eden Eroğlu "Bütün çalışmalarımızı İlçe halkımızın yaşamına güzel katkılar sunmak için yapıyoruz. Şu an bir çok noktada Sarız ilçemizin mahalle yolları inşa ediliyor. Bazı yolların üst ve altyapısı eksik, onları tamamlıyoruz. Önümüzdeki günler içerisinde de devam edecek olan bu çalışmalarımızdan dolayı sürücülerimize, esnafımıza ve vatandaşımıza rahatsızlık veriyor olabiliriz.Sarız Belediyesi olarak bu çalışmalar sırasında bizlere biraz sabır göstermelerini bekliyoruz ve onlardan şimdiden özür diliyoruz" dedi.
Gerek alt gerekse üst yapı çalışmaların devam ettiğini ifade eden CHP’li Başkan Eroğlu, ileriki zamanda Sarız ilçesi sınırları içerisinde yeralan bütün sokak ve caddelerin kilit parke taşı ile döşeneceğini ifade etti.

Editör: Haber Merkezi