Sarız’da belediye bünyesindeki tarlaların bu yıl da ekimine başlandı. Ekim ile ilgili bir açıklama yapan Sarız Belediye Başkanı Baki Bayrak, “2020 yılı içerisinde tamamlanan yeni Kademe binasına ilave olarak, 370 m² tabanı olmak üzere 2 katlı 740 m² toplam alana sahip Yeni Kademe Ek Hizmet Binası 2'nin temeli attık, yeni kademe binasının ilçenin her türlü ihtiyacını karşılamaya yönelik olarak en modern şekilde inşa edileceğiz. Yeni yerimizde esas olarak hedeflediğimiz şey belediyenin dışa bağımlılığını en az seviyeye düşürmek. Mümkün olduğunca belediye işlerimiz için özellikle kış şartlarında Kayseri Büyükşehir Belediyemizin kar ile mücadele ve yaz mevsiminde Kırsal Kalkınma hizmeti veren çalışanlar için elzem olan barınma, yemekhane ve tamir atölyelerimiz ile kendi yağımızla kavrulup, tasarruf yapmayı amaçlıyoruz.

İçerisinde bulunduğumuz Ramazan ayı münasebetiyle uzun zamandır kapalı kalan Tekneli Mahallesi Cağlaksu Mezrası Camisinin bakıp onarımına başladık en kısa sürede hizmete sunacağız, öte yandan İbadethane ihtiyacı olan Çörekdere Mahallesi Bostanlık Mezrası ve Yedioluk Şehitler Çeşmesi yanına mescit yapım çalışmaları devam ediyor.

Şehit İsmet Bülbül Otagarı çalışmalarında da son aşamaya yaklaştık İnşallah kısa bir zamana kadar açılışını yapacağız." ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi